Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SBC:n A-pojat konttasivat Gardenissa

 
SBC:n A-pojat konttasivat Gardenissa

Kauden toinen kotiottelu viime vuoden hopeajoukkue IC-Akatemiaa vastaan toi SBC:n A-pojille kauden avaus tappion. 9-3 loppu lukemat eivät selittelyjä jätä ja suorastaan häpeällinen olikin koko sinikeltaisen lauman esitys sunnuntaina.

IC-Akatemia pelitapa sinällään ei tarjonnut mitään yllätyksiä sunnuntainakaan A-pojille, mutta perinteisen hankalaksi se on muodostunut aikaisemmissakin kohtaamisissa, varsinkin silloin kun oma pelivalmius ei ole ollut aivan täydellinen. Ottelun avauserä Sport Gardenilla lähti liikkeelle vähintäänkin tunnustellen, kun kummallakaan joukkueella ei ollut suurempia haluja menettää palloa tarpeettomasti. Aivan kaikilla SBC:n pelureilla ei vain maltti meinannut tätä kestää, joka johtikin turhan vaikeisiin ratkaisuihin ja niistä seuranneisiin pallon menetyksiin. Pelistä puuttui viimeinen terävyys joka näkyi ikävästi Sport Gardenin katsomoon asti. Lukemat erästä olisivatkin voineet olla paljon tylymmät Beeceelle, mutta nyt omat virheet maksoivat vain kaksi maalia mitään sanomattomassa erässä.

Toisen erän alkuun osui SBC:n ottelun ainoat ilon aiheet. Joni Lempiäinen toi sinikeltaiset ensin maalin päähän keskialueen pallonriistosta lähteneet vastahyökkäyksen päätteeksi ja vain hetkeä myöhemmin Niko Laurila kiskaisi vapaasta paikasta keskeltä hyökkäysaluetta lukemat jo tasoihin. Kauaa ei näissäkään lukemissa jatkettu, sillä Joni kiskaisi maskin takaa digitaalille erän puoliväli lukemiksi 3-2 numerot. Tässä vaiheessa Beeceen peli luisti ja ennen kaikkea tärkeä 1vs1 tilanteet saatiin väännettyä voitoiksi. Muutaman hyvän tilanteen sekä ylivoiman ehti SBC hukata ennen kuin pienen nukahduksen jälkeen Beecee peluria ohjattiin jäähyboksiin. Lähes koko kaksi minuuttisen sinikeltaiset kestivät, mutta lopulta IC sai hakemansa tasoituksen. Hommaa ei auttanut, että erän loppuu tamperelaiset rankaisivat SBC pakin virheestä ja erätauolla lukemat olivat IC:n 4-3 johto.

SBC:n kannalta 3. erä oli lähinnä surkeaa sirkusta, joka toi flashbackina mieleen vuoden takaisen IC-Akatemian kohtaamisen. Vain reilun puolentoista minuutin pelin jälkeen palloa kaivettiin vaarattoman tilanteen jälleen SBC:n maalista. IC:n kuudes ja seitsemäs maali menivät Beeceen osalta surkean komiikan puolelle. Kuudennessa maalissa SBC oli päästä kahdesti 3vs1 -hyökkäykseen, mutta aina pallo kolahti keskustassa yli-innokkaasti mukaan lähteneeseen sinikeltapaitaa ja toisen bläkärin jälkeen tamperelaispeluri oliki sitten vuorosta läpiajossa ja upotti pallon verkkoon. Seitsemännessä osumassa maalipaikan syöttämisen sijaan SBC peluri valitsi hyökkäyspäädyn sisäänlyönnissä hitusen hankalamman syötön suoraa puolikkaassa päivystäneen IC:n hyökkääjän lapaan ja taas palloa haettiin Beecee maalista. Erän lopussa IC sai vielä viimeistellä kaksi lisäosumaa, kun lähinnä ruti köyhää pelannut SBC antoi vastustajan hieroa vielä lisää katkeraa suolaa haavoihin.

Pelin jälkeen SBC valmennus oli harvinaisen harva sanaisella tuulella.- Tiedettiin tasan tarkasti mitä vastustaja tulee tekemään, mutta kun oma valmius pelata, voittaa tilanteita ja pistää pallo varmasti liikkeelle, on mitä on, niin saatiin kyllä se mitä ansaittiin. Itseäni hävettää ja harmittaa mielettömästi, mutta sillä ei vielä muutosta saada aikaan vaan se lähtee monella kaverilla ihan siitä peiliin katsomisesta, totesi SBC valmentaja Ville Lintunen pelin loputtua.

IC-Akatemia pelin ravintola Silvermoon palkinnoilla SBC:sta palkittiin Joni Lempiäinen ja Ville-Pekka Laiho.

FBC Turun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle




FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio on määrännyt FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikiellon kontaktista EräViikinkien Matej Penickaan joukkueiden välisessä F-liigan ottelussa maanantaina.

Lue lisää
TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigajoukkueessa on todettu positiivinen koronatapaus. Altistuneet joukkueen jäsenet on asetettu 10 vuorokauden karanteeniin, joka päättyy sunnuntaina 25. lokakuuta.

Lue lisää
Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Maailmanmestari Miko Kailiala, 27, ja TPS ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tulevasta kaudesta. Viime kaudella ensimmäiset liiga-askeleensa ottanut nuorten maajoukkuepelaaja Waltteri Vesterinen, 17, on tehnyt TPS:n kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

TPS vahvistuu, kun Juuso Forsman, 23, ja Jani Hyytiäinen, 29, pukevat ensi kaudella mustavalkean pelipaidan ylleen. Molempien sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Lue lisää
Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Maailmanmestari Lauri Stenfors ja TPS ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

FBC Turun divarijoukkueen valmennuksessa koetaan nyt muutoksia, kun Santeri Raatarila korvaa Perttu Kytöhongan päävalmentajan paikalla.

Lue lisää