Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pallokerho mestareiden vieraaksi ilman Kagania

 
Pallokerho mestareiden vieraaksi ilman Kagania

Turun Pallokerhon pelit Futsal liigassa jatkuvat tulevana lauantaina, kun ”Siniset” matkustavat Espoon Leppävaaran Liikuntahalliin, viimeaikana hurjassa vireessä olleen Golden Futsal Teamin vieraaksi.

Turkulaisten ja Espoolaisten aikaisemmat kohtaamiset futsal liigan historiassa ovat olleet, jos eivät tunteikkaita tai kuumia, niin ainakin yleisöön menevää futsalia tarjonneita taistoja, ja en näe mitään syytä miksi näin ei tulisi olemaan tälläkin kertaa.

Kultatossut näyttivät haastajille heti kärkeen, kahdella pohjoisesta haetulla voitollaan, että mestarilla on ruuti kuivaa heti liigan ensi kierroksista lähtien.Tästä huolimatta, aikoo pirteään ja omaan tekemiseensä uskova Pallokerho lähteä haastamaan ”Lepuskin” parketille futsal liigan suurimmat tähdet ja ennakkosuosikit.

Avauskierroksen ottelussa PoPaa vastaan vielä hieman siipirikkoisena esiintynyt Kerho saanee nyt Espoon reissulleen mukaan koko tämänhetkisen rosterinsa kirkkaimmat helmet. Tosin saattaa olla hyvinkin niin että toinen pelaajavalmentaja T.Tuominen ei tule pukemaan ollenkaan iltapäivän peliin vaan johtanee ”Ison-K” Kaganin poissaolleessa joukkojaan penkiltä käsin.

TPK:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Pallokerho - logo

TPK - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutFutsalin pudotuspelit alkavat

Futsalin pudotuspelit alkavat

Futsal-liiga jatkuu tulevana viikonloppuna pudotuspelien muodossa.

Lue lisää
Ratkaisun hetket lähestyvät kuluvan kauden liigassa

Ratkaisun hetket lähestyvät kuluvan kauden liigassa

Futsal-liiga palaa viikonloppuna jälleen kerran tositoimiin pienen maaottelutauon jälkeen.

Lue lisää
Nälkäinen ja ärsytetty Kerho liigajohtajaa haastamaan

Nälkäinen ja ärsytetty Kerho liigajohtajaa haastamaan

Liigan neljännentoista kierroksen kamppailu tuo tulevana viikonloppuna Kerholle vieraita hämeestä.

Lue lisää
Ja lopussa saatiin kulma...

Ja lopussa saatiin kulma...

Sanonta ”uusi vuosi uudet kujeet” ei pitänyt alkuunkaan paikkaansa, kun Turun Pallokerhon futsalmiehistö palasi joulutauolta liigapelien pariin, ellei kujeilijaksi sitten lueta vieraiksi saapuneiden Espoolaisten futsalistoja.

Lue lisää
Moderni klassikko loppiaisen iltapäivässä

Moderni klassikko loppiaisen iltapäivässä

Futsal-liiga palaa tulevana torstaina sekä joulu- että maaottelutauolta ja Turun Pallokerhon futsalistoille vuosi 2011 alkaa heti ehkä sillä kaikkein haastavimmalla pelillä.

Lue lisää
Taistelu jokivarren valtikasta

Taistelu jokivarren valtikasta

Turun Pallokerho – FC Inter Turku hyväntekeväisyys futsal-ottelu. Lauantaina 22.01.2011 kello 15:00 Caribian 994-areenalla.

Lue lisää