Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TuTon pelit jatkuvat perjantaina

 
TuTon pelit jatkuvat perjantaina

TuTolla on sarjassa reilun viikon mittainen tauko. Tiistaina 3.11.2009 TuTo pelasi edellisen kerran ja voitti jännittävässä, voittolaukauskisaan asti menneessä pelissä Suomen U20-maajoukkueen luvuin 3-2. Seuraavan kerran TuTo luistelee jäälle tositarkoituksella ensi perjantaina 13.11, jolloin joukkue kohtaa vierasottelussa Kajaanissa Hokin. Kajaanista TuTon miehistö matkaa lauantaiksi Rovaniemelle, jossa RoKi isännöi viikonlopun toista TuTo-peliä.

Myös harjoituksista oli taukoa viime viikon torstaista sunnuntaihin. Joukkue piti pari ansaittua lököpäivää, mutta tällä viikolla harjoitukset jatkuvat taas päivittäin.

TuTo on tähän mennessä pelannut 16 ottelua runkosarjassa. Koossa on 27 pistettä ja neljäs tila. Tehtyjä maaleja on 55 ja päästettyjä maaleja 51. Jäljellä on 29 runkosarjan ottelua.

TuTon valmennuskaksikko Petri Niukkanen ja Jari Sjöholm ovat varsin tyytyväisiä TuTon tähänastisiin peleihin. "Olemme pystyneet voittamaan vahvoja kärkijoukkueita, mutta toisaalta sitten taas on hävitty muutaman kerran ehkä niille ei-niin-vahvoille. Olemme kaatuneet jäähyilyyn tai tökeröihin harhasyöttöihin, mutta yhtään peliä emme ole pelanneet huonosti. Siitä on hyvä jatkaa, kunhan muistetaan hyökkäysten lisäksi se oman pään puolustusopelaaminen. Sarja on todella tasainen, mukana ei ole yhtään huonoa joukkuetta, joten varaa ylimielisyyteen ei ole", tiivistää parivaljakko tämän hetken ajatukset.

Kokonaisuutena joukkue saa hyvä arvosanan. Pelitapaa on pyritty muuttamaan nopeammaksi ja suoraviivaisemmaksi, ja siinä on myös onnistuttu. Ykkösen ja kakkosen miehet saavat valmentajilta vakiokehunsa: "Ne jätkät saavat paljon tilanteita aikaiseksi hyökkäyspäässä."

Onnistumisia on tullut tasaisesti kokoonpanossa, mutta erityismainintojakin Nisseltä tippuu: "Maalivahdit (Ortio ja Virtanen) ovat torjuneet pahoissa paikoissa tärkeitä voittoja ja nuoret hyökkääjät (Niskakangas, Heikkilä ja Österback) ovat tehneet hienon esiinmarssin. TPS-yhteistyö on toiminut joustavasti ja pelaajat ovat täysillä mukana."

TuTon kotiotteluita on luvassa taas ensi viikolla, kun sekä Vaasan Sport että K-Vantaa rymistelevät Kupittaalle.

Tervetuloa Kupittaalle viihtymään paremman lätkän pariin ja kannustamaan TuTo voittoon!

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää