Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jouni Alenista TPS:n naisten liigajoukkueen uusi päävalmentaja

 
Jouni Alenista TPS:n naisten liigajoukkueen uusi päävalmentaja


TPS:n naisten liigajoukkue aloittaa valmistautumisen kauteen 2010 uusien valmentajien johdolla. Uudeksi päävalmentajaksi on nimetty Jouni Alen ja avukseen hän saa joukkueen luottopuolustajan, Johanna Björklundin. Alenin sopimus on suoraan kaksivuotinen ja Björklund on toistaiseksi sopinut kaudesta 2010. Päävalmentaja Alen on viimeksi valmentanut KaaPo:n naisten Ykkösessä pelaavaa joukkuetta. Alenilla on pelaajataustaa ja hän on edustanut SM-tasolla niin kasvattajaseuraansa TPS:ää kuin Jaroa.

- Tämä on varmasti jännittävä ja haastava tehtävä. Olen käynyt A-valmetajakurssit sekä valmentajan ammttitutkinnon ja kaipaisinkin uusia haasteita valmennustyöhöni. Haluan TPS;stä taistelavan joukkueen ja korostan nimen omaan sanaa joukkue, Meillä ei ole suuria pelaajatähtiä, mutta hyvä ja tasainen runko. Viikolla 47 aloitetaan yhteisharjoittelu ja täysillä mennään alusta asti, Alen lupaa.

- Vedin menneellä kaudella Aurajoen lukiossa tytöille treenejä, joten ei valmentaminen ihan uutta minulle ole. Tunnen joukkueen hyvin ja myös pelaamista on tarkoitus jatkaa ainakin nyt ensi kaudella. Aika pitkälle samalla porukalla varmaan mennään, mutta muutamille pelipaikoille tarvitaan lisää kilpailua. Tämä sopimus tarkoittaa minulle myös parasta mahdollista valmennusoppia, Björklund uskoo.

TPS:n edustusjoukkue palasi Naisten liigaan kaudeksi 2008. TPS haki syksyllä 2007 liigapaikkaa nopealla aikataululla sen jälkeen, kun Varsinais-Suomen alueen ainoa pääsarjatason seura, raisiolainen SCR, päätti luopua liigapaikastaan. TPS:n päävalmentajana toimi kausina 2008 ja -09 Ari Aho, joka johdatti joukkueensa ensin kaudella 2008 seitsemänneksi ja viime kaudella yhdeksänneksi.

- Etenemme nyt ripeästi ja valmentajamme pääsevät pian rakentamaan ensi kauden joukkuetta. Tavoittena on edelleen sellainen nuori ja sopivan nälkäinen TPS. Varsinaista sijoitustavoitetta ei ole, mutta tarkoitus on tietysti parantaa viime kauden sijoitusta. Tyttöjen B-nuorten joukkueessa on lupaavia nuoria, joista uskomme kasvavan taas uusia liigapelaajia, TPS:n junioripäällikkö Matthias Ahonen toivoo.

Turun Palloseuran tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle
Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

TPS:n naisten edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty Tomi Ruuhikorpi.

Lue lisää
Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

FC Inter on solminut pelaajasopimukset Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen keskikenttäpelaajien Mikko Kuninkaan ja Niilo Mäenpään kanssa.

Lue lisää
Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

FC Inter on solminut loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen Tero Mäntylän kanssa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

FC Inter on tänään vapauttanut Shefki Kuqin seuran edustusjoukkueen valmentajan tehtävistä. Valmennusvastuun ottaa aiemmin apuvalmentajana toiminut Fabrizio Piccareta.

Lue lisää
Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Suomessa HJK:ta kahteen otteeseen edustanut hyökkääjä Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin heinäkuun loppuun kestävällä sopimuksella, jossa on seuran optio loppukaudesta.

Lue lisää