Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sport TuToa haastamaan Kupittaalle

 
Sport TuToa haastamaan Kupittaalle


TuTon kotiottelut jatkuvat tauon jälkeen ottelulla Vaasan Sportia vastaan. Mielenkiintoinen ottelu pelataan keskiviikkona 18.11.2009 kello 18.30.

TuTolla on takanaan raskas viikonlopun pelireissu pohjoiseen. Hokki ja RoKi kaatuivat hienosti, ja tilille ropisi kuusi lisäpistettä. Sportin viimeisimmät matsit ovat myös Hokkia ja RoKia vastaan: RoKi voitti Sportin kotonaan ja Sport taasen oli Vaasassa Hokkia parempi.

TuTolla on 18 pelattua ottelua ja niistä pisteitä 33. Samoissa pisteissä sarjajohtaja K-Vantaan perässä on myös D Team, tosin kaksi ottelua vähemmän pelanneena. Sport on sarjassa kuudentena pistein 28. Pelejä sillä on takana 17.

TuTon päävalmentaja Petri Niukkanen on tyytyväinen viikonlopun pistesaaliiseen ja joukkueen esittämään peliin. "Pitkät matkat ovat tietysti raskaita, mutta se kuuluu lajiin, eikä siitä kannata kovasti meuhkata. Mekin olemme kaukana RoKille ja Hokille", toteaa Niukkanen ja jatkaa: "Kiekollinen pelimme oli sellaista kuin etukäteen olimme kaavailleetkin ja pisteet tulivat pelaamalla."

Sport-pelistä Nisse ennakoi jännittävää ja viihdyttävää, mutta harmittelee sitä, että kollegansa Tamminen ei ole mukana. "Sportilla on vahva hyökkäys, meidän täytyy pystyä pitämään kiekkoa ja onnistumaan avauksissa, jotta Sport ei pääse niskan päälle. Viimeaikainen pelivireemme on ollut hyvä. Sen kun säilytämme, homma sujuu."

Erätauoilla jälleen pöytälätkää ja välttämättömiä fanituotteita.

Tervetuloa Kupittaalle viihtymään paremman lätkän pariin ja kannustamaan TuTo voittoon!

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää