Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS Trackersiä parempi

 
TPS Trackersiä parempi


Reilu viikon pelitauolta palannut TPS kukisti keskiviikkoillan kamppailussa FT Trackersin Hämeenlinnasta. Ottelu ratkesi käytännössä kahden ensimmäisen erän aikana, kun TPS karkasi "Jäljittäjiltä" 6-1 johtolukemiin. Kumpikin osui päätöserässä vielä kertaalleen ja loppulukemiksi kirjattiin 8-3 (2-0, 4-1, 2-2). TPS:n sairastuvalle joutunutta päävalmentaja Ray Backmania tuurannut Perttu Kytöhonka oli tärkeisiin pisteisiin tyytyväinen.

- Jos jossain pelissä pallo ei meille ole pomppinut, tänään oli meidän kannalta hyvissä paikoissa hieman onnea matkassa. Sunttu (Markus Suntila) otti hyviä koppeja tärkeisiin saumoihin ja kun paketti pysyi muuten kohtuullisen mukavasti kasassa, tällainen kokemattomampikin liigavalmentaja pysyi rauhallisena penkin takana.

Trackersin parhaat hetket osui avauserään. Hämeenlinnalaisten vaarallisutta vastahyökkäyksissä oli korostettu, mutta siitä huolimatta Trackers pääsi useisiin vaarallisiin ylivoimahyökkäyksiin. Ensimmäisestä osumasta vastasi kuitenkin kotijoukkue, kun Paju-Hartola-Lastunen; Aanila-Stenfors kokonaisuus sai lyötyä voimakkaan paineen Trackers-päätyyn ja lopulta Paju löysi maalin eteen unohdetun Lastusen. 2-0 osumassa tänään erinomaisesti esiintynyt Teemu Känkäsen johtama viisikko pelasi oppikirjahyökkäyksen ja hurjaan vireeseen yltynyt Mikko Hautaniemi napautti reboundin verkkoon. Avauserä TPS:lle 2-0.

TPS tuli aavistuksen terävämmällä otteella kakkoserään. Puolustuspään riistot ja kaksinkamppailuvoitot poikivat vastahyökkäyksiä, joista kaksi päättyi Jarkko Penttisen osumiin. Penttisen 4-0 maalin jälkeen Trackers otti aikalisän, joka tuottikin tulosta noin minuuttia myöhemmin. Trackersille tarjottiin tilaisuutta tulla toden teolla peliin mukaan, kun ajassa Harri Karjala passitettiin jäähypenkille ajassa 32.20. Liigan tehokkain ylivoima ei kuitenkaan tuottanut tulosta ja pian jäähyn päättymisen jälkeen Tyko Hellsten pääsi niittaamaan tärkeän osuman maalin edestä. Kun vielä pari minuuttia myöhemmin hyökkääjäksi nostettu Sami Kormi karkasi läpiajoon ja teki tämän kauden ensimmäisen maalinsa, oli TPS-johto jo viisi maalia.

Trackers lähti virittelemään kirivaihdetta kolmannessa erässä nostamalla karvauksensa ylös ja antamalla lisää painetta TPS-pakistoon. TPS onnistui kuitenkin pääsääntöisesti mallikkaasti pelaamaan itsensä pois paineen alta ja kotijoukkue pääsi myös aika ajoin ylivoimahyökkäyksiin. Kun päätöserää oli pelattu reilu neljännes, Veli Hartola vapautti Lastusen läpiajoon, eikä Salon Jarkko Ruutu tästä paikasta erehtynyt. Trackers pääsi vielä kahdella nopealla perättäisellä osumallaan herättelemään toiveita noususta, mutta TPS pelasi aikaa kellosta pois kypsästi. Hautaniemi pääsi lopussa vielä kaunistelemaan lukemia tyhjään maaliin.

- Ei meiltä kauden paras ottelu, mutta ehdottomasti sieltä tehokkaimmasta päästä. Tästä jatketaan kohti tiukkaa viikonloppua, jolloin kohdataan ensin kotona Josba ja sitten sunnuntaina vielä vieraissa joukkuettaan neljällä pelurilla vahvistanut OLS. Toivottavasti saadaan seurapäivän myötä myös yleisöä paikalle, tämä joukkue on ansainnut sen viime aikojen esityksillään, päätti tyytyväinen Kytöhonka.

Turun Palloseuran tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio on määrännyt FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikiellon kontaktista EräViikinkien Matej Penickaan joukkueiden välisessä F-liigan ottelussa maanantaina.

Lue lisää
TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigajoukkueessa on todettu positiivinen koronatapaus. Altistuneet joukkueen jäsenet on asetettu 10 vuorokauden karanteeniin, joka päättyy sunnuntaina 25. lokakuuta.

Lue lisää
Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Maailmanmestari Miko Kailiala, 27, ja TPS ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tulevasta kaudesta. Viime kaudella ensimmäiset liiga-askeleensa ottanut nuorten maajoukkuepelaaja Waltteri Vesterinen, 17, on tehnyt TPS:n kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

TPS vahvistuu, kun Juuso Forsman, 23, ja Jani Hyytiäinen, 29, pukevat ensi kaudella mustavalkean pelipaidan ylleen. Molempien sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Lue lisää
Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Maailmanmestari Lauri Stenfors ja TPS ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

FBC Turun divarijoukkueen valmennuksessa koetaan nyt muutoksia, kun Santeri Raatarila korvaa Perttu Kytöhongan päävalmentajan paikalla.

Lue lisää