Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS:n ensi kauden kotistadionista ei vielä varmuutta

 
TPS:n ensi kauden kotistadionista ei vielä varmuutta


TPS:n Veikkausliigajoukkueen kauden 2010 kotikentän suhteen ei ole tehty vielä mitään lopullisia päätöksiä, toisin kuin joissakin tiedotusvälineissä on jo varmana tietona uutisoitu. TPS on pelannut kotiottelunsa nykyisellä Kupittaan Veritas Stadionilla kaudesta 2003 lähtien, eli siitä asti kun stadionin uusi pääkatsomo valmistui. TPS ja Veritas Stadionin stadionyhtiö eivät ole kuitenkaan päässeet ainakaan toistaiseksi sopuun niistä taloudellisista ehdoista, joilla TPS voisi pelata Veritas stadionilla myös jatkossa. TPS jatkaa neuvotteluitaan edelleen Veritas Stadionin stadionyhtiön kanssa. TPS oli Veikkausliigan ylivoimaisesti suosituin kotiyleisöjoukkue kaudella 2009 yleisökeskiarvollaan 4904.

Koska stadiontilanne on edelleen epäselvä, haki TPS Turun kaupungin liikuntalautakunnalta lupaa pelata kauden 2010 kotiottelunsa Paavo Nurmi Stadionilla. Liikuntalautakunta antoi TPS:lle myöntävän vastauksen viime tiistaisessa kokouksessaan, mutta lupa sisälsii myös tiukkoja reunaehtoja. Positiivisesta vastauksesta huolimatta, ei ole kuitenkaan varmaa, että TPS pelaisi ensi kauden Veikkausliigaottelunsa Paavo Nurmi stadionilla. Ongelmana on myös se, että Paavo Nurmi Stadion ei täytä täysin liigalisenssimääräyksiä. Liigalisenssitoimikunta on antanaut kuitenkin poikkeuslupia Veikkausliigaseuroille ennenkin olosuhdeasioissa ja se on tässäkin tapauksessa mahdollista.

Turun Palloseuran tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

TPS:n naisten edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty Tomi Ruuhikorpi.

Lue lisää
Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

FC Inter on solminut pelaajasopimukset Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen keskikenttäpelaajien Mikko Kuninkaan ja Niilo Mäenpään kanssa.

Lue lisää
Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

FC Inter on solminut loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen Tero Mäntylän kanssa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

FC Inter on tänään vapauttanut Shefki Kuqin seuran edustusjoukkueen valmentajan tehtävistä. Valmennusvastuun ottaa aiemmin apuvalmentajana toiminut Fabrizio Piccareta.

Lue lisää
Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Suomessa HJK:ta kahteen otteeseen edustanut hyökkääjä Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin heinäkuun loppuun kestävällä sopimuksella, jossa on seuran optio loppukaudesta.

Lue lisää