Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS haastavassa paikassa sunnuntaina

 
TPS haastavassa paikassa sunnuntaina


Kaksi edellistä kamppailuaan hävinnyt TPS haluaa sunnuntaina katkaista orastavan tappioputkensa ja lähteä joulutauolle yli piste per peli -tahdissa. Tällä hetkellä TPS miehittää huipputasaisen Salibandyliigan kymmenettä sijaa 13 pisteellään, mutta matkaa pudotuspeliviivan paremmalle puolelle ei ole kuin yksi piste. Yhden ottelun enemmän pelannut Tapanilan Erä on tällä hetkellä neljäntenä kolme pinnaa TPS-ryhmää edellä, joten mitään ei todellakaan ole menetetty.

Sen sijaan TPS:n sunnuntain vastustaja Koovee on pelannut upean alkukauden. Tamperelaisryhmä on sarjajohdossa ja joukkue on nykäissyt jo pienen kaulan lähimpiin kilpailijoihin. Viime kaudella pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Koovee (tuolloin vielä G-Koovee) on rakentanut joukkuettaan pitkäjänteisesti, saanut ryhmäänsä pari täsmävahvistusta ja työ tuntuu tällä hetkellä tuottavan tulosta. TPS ja Koovee kohtasivat toisensa TPS:n kauden toisessa liigaottelussa. Tampereella pelattu kamppailu päättyi tiukkojen vaiheiden jälkeen Kooveen 4-2 voittoon.

Kahdessa edellisessä tappiokamppailussa TPS on tuskaillut kokoonpano-ongelmien kanssa. Alkukauden melko pienillä loukkaantumis- ja sairastelumurheilla selvinneen TPS:n ryhmästä ei toistaiseksi ole noussut esiin uusia ratkaisijoita. Osa keskiviikon Oilers-kamppailussa sivussa olleista nähtäneen kokoonpanossa sunnuntaina, ellei mitään uusia haavereita satu. TPS:n Ray Backman myöntää, että pientä päänvaivaa ovat poissaolot aiheuttaneet.

- Kun pelataan pitkä sarja, on selvä homma, että kaikille tulee vastaan myös näitä hankalampia vaiheita. Näin on käynyt myös meille kahdella edelliselläkin kaudella. Tietenkin näissä tilanteissa mitataan myös joukkueen ratkaisijaosaston syvyyttä ja toistaiseksi meiltä ei ole sitä riittävästi löytynyt. Toisaalta olen ihan tyytyväinen pelaajiston asenteeseen ja taisteluhalukkuuteen, mutta toki niitä osumiakin kaivataan. Sunnuntaina kohdataan nousukiidossa pelaava Koovee, joka varmasti haluaa tukevoittaa sarjajohtoaan ennen joulutaukoa. Kaveri lähtee suosikkina peliin, mutta me varmasti petraamme kahdesta edellisestä kamppailusta.

Seuraa heitä:

TPS

Mikko "M10" Hautaniemi #5: TPS-Koovee -pelin ollessa M10 Maalitakuu -ottelu, on luonnollista seurata "Haudan" edesottamuksia kentällä. Keskiviikon ottelun aikana isänmaataan palvellut Hautaniemi on alkukaudesta nakuttanut pisteitä keskimäärin 2 per ottelu (12 ottelua, 13+11=24) ja häneltä odotetaan suurta panosta myös sunnuntaina.

Joonas Lastunen #84: Salon Jarkko Ruutu on tämän kauden uusia TPS-kasvoja. Lastunen on sopeutunut hyvin liigavauhtiin (13 ottelua, 9+2=12), vaikka aikaisempaa kokemusta ei 2. divaria korkeammalta löytynyt. Vastustajien rakastama Lastunen on kentällä ollessaan aika usein siellä missä tapahtuu. TPS-valmennus pitää sormia ristissä, jotta Lastunen pääsisi sunnuntaina takaisin tuttuun ketjuunsa, keskiviikon kamppailusta puuttuneiden Lasse Pajun ja Veli Hartolan kärkeen.

Koovee

Kooveen alkukauden suurimpia vahvuuksia on ollut koko joukkueen tasainen suorittaminen leveällä rintamalla. Kukaan ei ole pisteiden valossa erottunut voimakkaasti muusta ryhmästä, tosin sisäisen pörssin kärjestä löytyy tuttuja nimiä Veli-Matti Luukon ja Valtteri Sainion johdolla. Joukkueen ykkösvahti Pekka Nieminen on pelannut toistaiseksi vasta neljä ottelua. Tappioita miehellä on nolla kappaletta ja torjuntaprosentti salibandyyn erinomainen 85 ja risat.

Turun Palloseuran tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio on määrännyt FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikiellon kontaktista EräViikinkien Matej Penickaan joukkueiden välisessä F-liigan ottelussa maanantaina.

Lue lisää
TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigajoukkueessa on todettu positiivinen koronatapaus. Altistuneet joukkueen jäsenet on asetettu 10 vuorokauden karanteeniin, joka päättyy sunnuntaina 25. lokakuuta.

Lue lisää
Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Maailmanmestari Miko Kailiala, 27, ja TPS ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tulevasta kaudesta. Viime kaudella ensimmäiset liiga-askeleensa ottanut nuorten maajoukkuepelaaja Waltteri Vesterinen, 17, on tehnyt TPS:n kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

TPS vahvistuu, kun Juuso Forsman, 23, ja Jani Hyytiäinen, 29, pukevat ensi kaudella mustavalkean pelipaidan ylleen. Molempien sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Lue lisää
Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Maailmanmestari Lauri Stenfors ja TPS ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

FBC Turun divarijoukkueen valmennuksessa koetaan nyt muutoksia, kun Santeri Raatarila korvaa Perttu Kytöhongan päävalmentajan paikalla.

Lue lisää