Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TuTo voitti Sportin ja säilytti kärkipaikkansa

 
TuTo voitti Sportin ja säilytti kärkipaikkansa

Sarjan yksi kärkiotteluista pelattiin keskiviikkona, kun Juhani Tammisen luotsaama hallitseva mestari Vaasan Sport isännöi sarjakärkeen noussutta TuToa. Tammisen teesien mukaan Sport olisi voittanut ottelun ja lähtenyt sarjakärjessä joulutauolle, mutta toisin kävi. TuTo kukisti mestarijoukkueen tiukassa ottelussa lukemin 2-3.

Avauserässä ei vaasalaisyleisön tarvinnut kauaa maaleja odotella, kun jo ottelun toisella minuutilla verkko heilahti. Isäntien harmiksi maalinteon aloitti vierasjoukkue, kun turkulaisten avausmaalin viimeisteli Jussi Tapio ajassa 01:06. Maalin syöttäjinä kunnostautuivat Mikko Jortikka ja Lasse Lintula. Alku taisi shokeerata Sport-käskijä Juhani Tammista, sillä mies käytti joukkueensa aikalisän välittömästi maalin jälkeen. Tämä kuitenkin auttoi vain väliaikaisesti, sillä jo ajassa 08:04 samainen Tapio iski jo illan toisen maalinsa ohi Sport-vahti Mikko Rossin. Ylivoimamaalin syöttäjiksi merkittiin Arttu Niskakangas ja Kimmo Eronen. Vaasalaisetkin pääsivät maalin makuun ajassa 08:39, kun Pete Suonpää iski kiekon vierasjoukkueen maaliin huudattaen runsaslukuista kotiyleisöään. Syöttäjinä toimivat Niko Peltola ja Markus Jämsä. Enempää maaleja avauserässä ei nähty, ja ensimmäiselle erätauolle lähdettiin vieraiden 1-2 –johdossa.

Toisessa erässä nähtiin vain yksi maali, kun kotijoukkue onnistui ajassa 36:49. Maalintekijänä kunnostautui puolustaja Lauri Kinos, syöttäjinä Lou Dickenson ja Paul Cabana. Kolmannen erän alkupuolella ajassa 42:31 TuTo sai rangaistuslaukauksen, jonka joukkue hyödynsi. Kiekon taakse tuli Aki Keinänen, joka onnistui maalinteossa. Sport yritti kovasti päästä tasoihin päästen pelaamaan kahdesti jopa ylivoimaa, mutta joukkue ei onnistunut maalinteossa. Voitto niukasti sarjakärjelle 2-3 –lukemin. TuTo pääsi siis joulutauolle sarjakärjessä.

Mestiksen (Tommi Meronen) tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää