Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kettuja Gardenille sunnuntaina

 
Kettuja Gardenille sunnuntaina


Divari palaa viikonloppuna joulutauolta ja FBC Turku saa sunnuntaina vieraakseen Blue Foxin Uusikaarlepyystä. Sarjakolmosena majaileva kettulauma kohtaa lauantaina kotonaan sarjakärki FBT Porin ennen Turun vierailuaan, mutta onko tällä vaikutusta puoleen tai toiseen? Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Uusikaarlepyyssä Beecee sortui pallollisena virheisiin, josta kokeneet isännät rankaisivat armotta, vaikka FBC ehkä kenttätapahtumia lievästi hallitsikin. Loppuluvut silloin 8-6 Blue Foxille, mutta sunnuntaina toivottavasti loppuluvut ovat toisin.

- Nyt pitää kaksinkamppailuihin kiinnittää enemmän huomiota molemmissa päissä, sillä niihin pitkälti hävittiin viimeksi. Muutoin mennään pitkälti samoilla linjoilla ja keskitytään omaan tekemiseen johon hyvin sujunut harjoitusviikko tuo hyvää uskoa, pohti FBC Turun valmentaja Peter Ruohomäki sunnuntain kamppailua torstain treenien jälkeen.

Tammikuu on monesti ollut ratkaiseva kuukausi joka on tuonut jyvät esiin akanoista salibandydivarissa. Joulunajan tekemiset tai tekemättäjättämiset ovat näkyneet ja saanut aikaan putkia myönteisiä tai niitä vähemmän mairittelevia. Nyt siis aletaan hakemaan vahvasti asemia, sillä sarjan päätös siintää jo yllättävän lähellä ja tämän tiedostaa myös Blue Fox-käskyttäjä Markus Åbb:

- Meille viikonloppu kokonaisuudessaan on todella tärkeä ja ehdottomasti lähdetään neljää pistettä hakemaan. Porin kohtaaminen kotona antaa varmasti suuntaa myös sunnuntain tekemiselle. FBC jäi ensimmäisessä pelissä mieleen positiivisessa mielessä ennakkoluulottomasti pelaavana joukkueena ja kyllä nämä pistepörssissä hyvin sijoittuneet on myös meillä noteerattu.

Mielenkiintoista on sunnutaina nähdä, että avaako siniketut omaa peliään vai antavatko he suosiolla Beeceen pyörittää ja tyytyvät vain terävien vastahyökkäysten kyttäämiseen. Oman värinsä soppaan tuovat tietysti myös tuomarit. Vanhempi Isomäki on ainakin kotona Pohjanmaalla vienyt raitapaitoja kuin pässejä narussa ja puhunut joukkueelleen paljon hyvää. Ennen joulua pelattu Woodcutters peli taitaa mietityttää Woodis-sivustolla vieläkin. Miten Turussa tehoaa ex-maajoukkuepakin lavakarisma? 

Näitä kannattaa seurata:

FBC Turku

# 16 Joni Iivonen - Ei Uusikaarlepyyssä ollut aivan terävimmillään, joten nyt varmasti haluaa näyttää mikä on miehiään. Todellisen äijän kaksinkamppailuvoimaa tarvitaan nyt molemmissa kenttäpäädyissä.

# 22 Matti Keltanen - Safari- ja Olympia-reissut sotkee pahasti kevätkautta, joten nyt olisi hyvä tilaisuus kotiyleisön edessä päästellä täysillä tehoilla säästelemättä. Sinikettujen kotitarhassa oli kentän näkyvin turkulainen ja otti jopa poliisin roolia mahtavalla lihasmassallaan vielä loppusekunneilla.

Blue Fox

# 19 Jori Isomäki & # 49 Johnny Ojala - Harvemmin on yhtä helppo nostaa vastustajista kahta pelaajaa esiin kuin nyt. Nämä kaksi herraa johtaa Blue Foxin salibandyorkesteria ja heidän kautta koko joukkue elää ja hengittää. Isomäki valmentaa, johtaa peliä ja puijaa tuomarit. Ojala riistää, raastaa, maalaa ja ennen kaikkea johtaa melkein aina pistepörssiä. Terävät päät ja kädet kavereilla joten turhia jäähyjä ei kannata heitä vastaan ottaa, sillä liian tutuiksi on vuosien saatossa jo piirtyneet verkkokalvolle kuvat siitä, jossa omassa vanhassa puuaskissa Isomäki kulmasta löytää millimetrin tarkasti Ojalan keskeltä ja muutamaa sadasosaa myöhemmin pallo kilahtaa yläputken kautta verkkoon.

Sunnuntaina siis mielenkiintoista salibandyviihdettä Sport Gardenilla klo 16.30 alkaen. Kannattaa tulla ajoissa paikalle, sillä grilli on kuumana jo neljältä ja myynnissä vastagrillattua makkaraa. Grillipisteen löydät oven edustalta ja sen meille mahdollistavat Atria ja Fogmaker.

FBC Turku - Blue Fox klo 16.30 Sport Garden. Liput 5 euroa. Seuran jäsenkortilla ilmainen sisäänpääsy.

FBC Turun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


FBC Turku ry - logo

FBC Turku - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPerttu Kytöhonka on FBC Turun uusi päävalmentaja

Perttu Kytöhonka on FBC Turun uusi päävalmentaja

Turkulaiselle salibandyväelle tuttu Perttu Kytöhonka on FBC Turun valinta uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
TPS ensimmäistä kertaa uudessa Kupittaan palloiluhallissa

TPS ensimmäistä kertaa uudessa Kupittaan palloiluhallissa

TPS:n miesten salibandyliigajoukkue pääsee tulevana lauantaina pelaamaan ensimmäisen ottelunsa uudessa kotihallissaan, vastavalmistuneessa Kupittaan palloiluhallissa.

Lue lisää
Tepsillä keskiviikkona neljän pisteen ottelu

Tepsillä keskiviikkona neljän pisteen ottelu

Maajoukkuetauko on vietetty ja keskiviikkona palataan jälleen tositoimiin, kun TPS saa kotiluolaansa vieraaksi espoolaisen Esport Oilersin.

Lue lisää
TPS:lle tuttu vastus puolivälieriin

TPS:lle tuttu vastus puolivälieriin

Miesten edustusjoukkueelle tulee puolivälierissä vastaan Jyväskylän Happee. Samat joukkueet kohtasivat myös viime keväänä, jolloin jyväskyläläiset etenivät välieriin voitettuaan seitsemännen ja ratkaisevan ottelun.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Eero Jalo hyökkää TPS:n riveissä seuraavat kolme kautta

Eero Jalo hyökkää TPS:n riveissä seuraavat kolme kautta

TPS Salibandy on tehnyt erittäin merkittävän jatkosopimuksen kiinnittämällä lupaavan Eero Jalon seuraan ainakin kolmeksi seuraavaksi kaudeksi. Jalon ja TPS:n tuore sopimus ulottuu siis kevääseen 2019 asti.

Lue lisää