Happee vei pisteet SBC:n A-pojilta

SBC:n A-pojat joutuivat tunnustamaan katkeralla tavalla Happeen paremmakseen lauantain kauden ensimmäisessä kotiottelussa Sport Gardenilla 3-2 lukemin.

Ottelun ensimmäinen erä sai salama alun, kun Happeen siirtyi jo minuutin pelin jälkeen 1-0 johtoon ja neljän minuutin kohdalla ylivoimalla Sport Gardenin digitaalilla olivat jo 2-0 lukemat. Pikku hiljaa myös Beecee pääsi pelistä kiinni, mutta Happeen hieno puolustusasenne ja maalivahti tekivät yritykset ensimmäisessä ja toisessa erässä kerta toisensa jälkeen tuloksettomiksi. Pientä ratkaisua taisi olla jo ilmassa, kun useamman missatun Beeceen paikan jälkeen Happeen hyökkääjä kiskaisi tasavajaalla etukulmaan 3-0 lukemat toisessa erässä.

Kolmanteen erään sinikeltaiset olivat tiivistäneet pakan kahteen ketjuun ja vielä ensimmäisen viisi minuuttisen Happeen pysyi pelissä mukana, mutta lopun 15 minuuttia oli enemmän yhdenpään salibandya. Hannes Karin ja Joni Lempiäisen osumilla SBC nousi maalin päähän, mutta ylärimaa lähemmäs ei tasoitusta saatu ja tärkeät pisteet matkasivat näin Jyväskylään.

- Eipä voi aina käsittää mitä meidän kaverit näissä ottelun aluissa oikein kuvittelevat tai ylipäätään koko SM-sarjasta ja täällä pelaamisesta. Ei sarjassa ole yhtäkään helppoa vastustajaa ja kaikki pelaavat nyt käytännössä elämästä ja kuolemasta länsilohkossa. Jollakin asteella toivoisi tämän näkyvän kaikessa tekemisessä ja yksittäisten pelaajien ajattelussa, mutta meillä se tulee usein kovin jälkijättöisesti. Ensi hävitään tai mokataan ja sitten kadutaan, jotta taas voidaan unohtaa asiat mahdollisimman pian. Töitä on nyt tehtävä ja pohdittava omaa tekemistä, jotta saadaan kelkka tästä kääntymään, analysoin SBC:n valmentaja Ville Lintunen tapahtunutta laajemmin pelin jälkeen.

Happeen pelin ravintola Silvermoon palkinnoilla palkittiin Joni Lempiäinen ja Hannes Kari.

SBC:n A-pojat jatkavat ottelujaan seuraavaksi vieraissa Espoon Oilersia vastaan 28.1 torstaina Tapiolan Urheilutalolla kello 20:00. A-poikien seuraava kotiottelu on tästä kolmen päivän päästä, kun sunnuntaina 31.1 kello 16.30 Sport Gardenilla vastaan asettuu Koovee.

FBC Turun tiedotteesta / UrheiluTurku

FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio on määrännyt FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikiellon kontaktista EräViikinkien Matej Penickaan joukkueiden välisessä F-liigan ottelussa maanantaina.

TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigajoukkueessa on todettu positiivinen koronatapaus. Altistuneet joukkueen jäsenet on asetettu 10 vuorokauden karanteeniin, joka päättyy sunnuntaina 25. lokakuuta.

Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Maailmanmestari Miko Kailiala, 27, ja TPS ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tulevasta kaudesta. Viime kaudella ensimmäiset liiga-askeleensa ottanut nuorten maajoukkuepelaaja Waltteri Vesterinen, 17, on tehnyt TPS:n kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen.