Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

AC HaKi jätti TPS:n nuolemaan näppejään

 
AC HaKi jätti TPS:n nuolemaan näppejään

Keskiviikko-ilta ei tuonut valoa TPS:n tammikuuhun, sillä kurinalaisesti ja nöyrästi pelannut vajaamiehinen AC HaKi vei kaksi pistettä mukanaan Vantaalle ilman kysymysmerkkejä luvuin 2-5 (0-2, 1-2, 1-1). Nousujohteisen alkuvuoden kaksi viimeistä kamppailua ovat näin ollen saaneet TPS:n päävalmentajan Ray Backmanin mietteliääksi.

- Vastustaja oli tänään hyvä ja meidän tekemisestä paistaa juuri nyt jonkinasteinen tuskastuminen. En sanoisi, että paineita olisi alkanut kerääntyä, mutta kun onnistumisia ei ole alkukauden tapaan tullut, se näkyy otteen kirpoamisena ottelun aikana. Aloitimme ihan kohtuullisesti ja pystyimme luomaan paikkoja, mutta kun maalia ei syntynyt, alkoi tekemisemme hajota. Siihen päälle kaksi onnistumista kaverille ja muuta ei oikeastaan tänään tarvittu. Koitimme tällä kertaa vähän muuttaa systeemejä jo toiseen erään, mutta se ei lopulta tilannetta muuttanut.

Ottelun alku oli TPS:ltä ihan kelpo tekemistä, mutta ratkaisupaikoissa ei tarvittavaa kylmäverisyyttä löytynyt. Pikku hiljaa joukkueen pallollisen pelaamisen taso putosi, eikä pieneltä osin AC HaKin mainion pelaamisen seurauksena. HaKi pääsi erän aikana kuittaamaan kahdesti ja tauolle mentiin 0-2 lukemista.

Toiseen erään TPS otti selvästi aggressiivisemman vaihteen ja nosti karvaustaan ylös. Tämä toikin tulosta jo reilun puolentoista minuutin pelin jälkeen, kun Jere Jokinen iski Antti Kauppisen laukauksen paluupallon verkkoon. Hetkeä myöhemmin peliin mukavasti mukaan tullut Jani Kaksonen kilautti hienon nousunsa jälkeen tolppaa, mutta pikku hiljaa paras energia TPS:n pelaamisesta alkoi hävitä. Erän lopulla HaKi nakutti taas kaksi nopeaa osumaa ja kolmanteen erään mentiin hankalista 1-4 lukemista.

Kolmas erä alkoi ketjujaan sekoittaneen TPS:n kannalta mahdollisimman murheellisesti. Vain 11 sekunnin pelin jälkeen ottelun ykköspelaaja Mika Moilanen ampui pallon vastustamattomasti verkkoon ja tilanne muuttui entistä tukalammaksi. TPS sai kaipaamansa kavennuksen Jarkko Penttisen YV-maalilla, mutta valitettavasti kolme ja puoli minuuttia ennen päätöstä syntynyt osuma jäi illan viimeiseksi.

- Nyt on ollut hankalaa, mutta ei tässä kannata hanskoja tiskiin laittaa. Osaamme kyllä tämän homman ja olemme sen tällä kaudella nähneetkin. Meillä on tässä kavereita, jotka tarvitsevat vain sen 1-2 onnistumista ja sen jälkeen mennään taas. Pelejä on vielä seitsemän jäljellä ja näistä seuraava on perjantaina Nokian vieraana. Voisi ajatella, että ei ole ihanteellinen tilanne lähteä vieraspinnoja hakemaan, mutta tässä kohtaa meille voi olla hyvä että emme ehdi turhia näitä murehtimaan. Uutta matoa koukkuun, laadukkaan tekemisen kautta perjantaina on taas hyvät saumat pinnoille, päätti Backman.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio on määrännyt FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikiellon kontaktista EräViikinkien Matej Penickaan joukkueiden välisessä F-liigan ottelussa maanantaina.

Lue lisää
TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigajoukkueessa on todettu positiivinen koronatapaus. Altistuneet joukkueen jäsenet on asetettu 10 vuorokauden karanteeniin, joka päättyy sunnuntaina 25. lokakuuta.

Lue lisää
Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Maailmanmestari Miko Kailiala, 27, ja TPS ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tulevasta kaudesta. Viime kaudella ensimmäiset liiga-askeleensa ottanut nuorten maajoukkuepelaaja Waltteri Vesterinen, 17, on tehnyt TPS:n kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

TPS vahvistuu, kun Juuso Forsman, 23, ja Jani Hyytiäinen, 29, pukevat ensi kaudella mustavalkean pelipaidan ylleen. Molempien sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Lue lisää
Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Maailmanmestari Lauri Stenfors ja TPS ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

FBC Turun divarijoukkueen valmennuksessa koetaan nyt muutoksia, kun Santeri Raatarila korvaa Perttu Kytöhongan päävalmentajan paikalla.

Lue lisää