Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS solmi jatkosopimukset Engrenin ja Vittasmäen kanssa

 
TPS solmi jatkosopimukset Engrenin ja Vittasmäen kanssa

TPS:n ensi kauden joukkueen rakennustyö on hyvällä mallilla ja viimeisimpinä nimensä jatkosopimukseen kaudelle 2010–2011 kirjoittivat puolustaja Veli-Matti Vittasmäki ja maalivahti Atte Engren.

21-vuotias Atte Engren on tällä kaudella kolminkertaistanut pelaamiensa SM-liigaotteluiden määrän ja on torjunut 23 ottelussa torjuntaprosentilla 91,43. TPS:n pelaajakoordinaattori Ari Vuori on ollut tyytyväinen Engrenin kehitykseen tällä kaudella.

- Atte on lupaavana nuorena maalivahtina lunastanut niitä odotuksia, joita seuralla häntä kohtaan on ollut. Yhteistyö maalivahtivalmentaja Urpo Ylösen kanssa on alkanut tuottaa tulosta ja Attella on vielä rutkasti potentiaalia kehittyä.

Engren on myös tyytyväinen jatkosopimukseen ja luottaa joukkueen menestykseen tällä kaudella.

- Todella hyvillä mielin tein jatkosopimuksen. Olen viihtynyt hyvin ja tykännyt tehdä hommia Upin kanssa. Tällä kaudella playoffeihin olisi kova hinku. Pelejä on vielä paljon jäljellä, joten kuuden sakkiin pyritään.

19-vuotias TPS-kasvatti Veli-Matti Vittasmäki on edustanut tällä kaudella Suomea U20 MM-kisoissa ja pukenut TPS-paidan päälleen 13 SM-liigan runkosarjaottelussa. Liigaotteluissa Vittasmäki on tehnyt tehot 0+2, peliajan ollen keskimäärin 18.17 per peli.

- Veli-Matti on perusvarma puolustaja, jolla on hyvät perusominaisuudet kehittyä urallaan. Veikka on alkanut kuluvalla kaudella saada vastuuta liigajoukkueen mukana entistä enemmän ja uusi sopimus antaa mahdollisuuden tulevaisuuden jatkumiseen. Turkulaisuus joukkueessa on myös tärkeää, Vuori kommentoi.

- Olen tyytyväinen, että TPS:ssä on annettu näyttöpaikkoja. On todella hieno juttu, että tarjottiin jatkomahdollisuutta. Tietää, että on ainakin jotain tehnyt oikein, Veli-Matti Vittasmäki kertoo.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


AtteEngren

Atte Engren

19.2.1988 Rauma
Tiedot


Oula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää