Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS solmi jatkosopimukset Engrenin ja Vittasmäen kanssa

 
TPS solmi jatkosopimukset Engrenin ja Vittasmäen kanssa

TPS:n ensi kauden joukkueen rakennustyö on hyvällä mallilla ja viimeisimpinä nimensä jatkosopimukseen kaudelle 2010–2011 kirjoittivat puolustaja Veli-Matti Vittasmäki ja maalivahti Atte Engren.

21-vuotias Atte Engren on tällä kaudella kolminkertaistanut pelaamiensa SM-liigaotteluiden määrän ja on torjunut 23 ottelussa torjuntaprosentilla 91,43. TPS:n pelaajakoordinaattori Ari Vuori on ollut tyytyväinen Engrenin kehitykseen tällä kaudella.

- Atte on lupaavana nuorena maalivahtina lunastanut niitä odotuksia, joita seuralla häntä kohtaan on ollut. Yhteistyö maalivahtivalmentaja Urpo Ylösen kanssa on alkanut tuottaa tulosta ja Attella on vielä rutkasti potentiaalia kehittyä.

Engren on myös tyytyväinen jatkosopimukseen ja luottaa joukkueen menestykseen tällä kaudella.

- Todella hyvillä mielin tein jatkosopimuksen. Olen viihtynyt hyvin ja tykännyt tehdä hommia Upin kanssa. Tällä kaudella playoffeihin olisi kova hinku. Pelejä on vielä paljon jäljellä, joten kuuden sakkiin pyritään.

19-vuotias TPS-kasvatti Veli-Matti Vittasmäki on edustanut tällä kaudella Suomea U20 MM-kisoissa ja pukenut TPS-paidan päälleen 13 SM-liigan runkosarjaottelussa. Liigaotteluissa Vittasmäki on tehnyt tehot 0+2, peliajan ollen keskimäärin 18.17 per peli.

- Veli-Matti on perusvarma puolustaja, jolla on hyvät perusominaisuudet kehittyä urallaan. Veikka on alkanut kuluvalla kaudella saada vastuuta liigajoukkueen mukana entistä enemmän ja uusi sopimus antaa mahdollisuuden tulevaisuuden jatkumiseen. Turkulaisuus joukkueessa on myös tärkeää, Vuori kommentoi.

- Olen tyytyväinen, että TPS:ssä on annettu näyttöpaikkoja. On todella hieno juttu, että tarjottiin jatkomahdollisuutta. Tietää, että on ainakin jotain tehnyt oikein, Veli-Matti Vittasmäki kertoo.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


AtteEngren

Atte Engren

19.2.1988 Rauma
Tiedot


Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää