Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS kohtaa perjantaina Nokian ja sunnuntaina NST:n

 
TPS kohtaa perjantaina Nokian ja sunnuntaina NST:n

NHL-tyylistä peliviikkoa vetävä miesten joukkue ei kauaa ehdi AC HaKi -tappion katkeraa kalkkia maistelemaan, sillä perjantaina joukkue matkustaa Nokian KrP:n vieraaksi Tampereelle. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Turkuhallissa päättyi nokialaisten 7-8 voittoon ja tuolloin TPS-valmennus ei ollut omiensa esitykseen tyytyväinen. Raskasta vaihetta kaudesta elävä TPS-ryhmä halajaa takaisin voittojen tielle perjantaina ja samalla pudotuspeliunelma roihahtaisi uudestaan todellisiin liekkeihin.

Nokian kausi on sujunut hieman ailahdellen, mutta kaiken kaikkiaan joukkue on esiintynyt positiivisesti. KrP:n riveistä löytyy tukku taiteilijoita Henri Johanssonin, Veli-Matti Hynysen ja hienoa tulokaskautta pelaavan Tommi Merton johdolla ja mikäli näille veijareille annetaan samalla tavalla tilaa kuin Turun kohtaamisessa, ei kunnian kukko laula. TPS:n tulee onnistua koko viisikon puolustuspelissään hyvin ja samalla pallollinen peli pitää saada takaisin sille uralle, mihin se näytti asettuvan viikko sitten Erä-pelissä.

Sunnuntaina vieraita Lappeenrannasta

Perjantain KrP-pelin jälkeen ei ehditä saunailtoja viettelemään, vaan valmistautuminen sunnuntain NST-peliin starttaa käytännössä sillä hetkellä kun loppusummeri perjantaina Tampereella soi. Joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa TPS oli lukemin 4-7 parempi ja pelinsä koko ajan paremmin ja paremmin kulkemaan saanut NST saapuu Turkuun varmasti vahvalla revanssimielellä. NST on tällä hetkellä liigassa sijalla 13. eli karsijan paikalla, joten lappeenrantalaiset halajavat tulenpalavasti pisteitä jotta se välttyisi kevään nitropeleiltä.

TPS:n peliin vaikuttaa varmasti se, miten joukkue on onnistunut perjantaina. Välttämättä voittokaan ei perjantaina ole se oleellisin juttu, vaan se, että syksyltä tuttu iloisuus ja raikkaus palaisi joukkueen otteisiin ja turha mailanpuristus jäisi vähemmälle. Kun peli TPS-ryhmän peli kulkee, se riittää kyllä ketä vastustajaa vastaan tahansa.

TPS:n päävalmentaja Ray Backman ei suostu ottamaan viikonlopun peleistä paineita.

- Kyllä tässä mennään peli kerrallaan kuten koko kauden ajan ja pyritään tekemään ne omat jutut hyvin. Pelitapaan sitoutuminen ja tiivis viisikkotyöskentely kumpaankin suuntaan on meidän vahvuutemme ja kun nämä ovat riittävän hyvällä tasolla, pisteitä tulee varmasti. En ole siitä pätkääkään huolissaan.

TPS-NST su 24.1. klo 17.00, Turkuhalli

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTPS ensimmäistä kertaa uudessa Kupittaan palloiluhallissa

TPS ensimmäistä kertaa uudessa Kupittaan palloiluhallissa

TPS:n miesten salibandyliigajoukkue pääsee tulevana lauantaina pelaamaan ensimmäisen ottelunsa uudessa kotihallissaan, vastavalmistuneessa Kupittaan palloiluhallissa.

Lue lisää
Tepsillä keskiviikkona neljän pisteen ottelu

Tepsillä keskiviikkona neljän pisteen ottelu

Maajoukkuetauko on vietetty ja keskiviikkona palataan jälleen tositoimiin, kun TPS saa kotiluolaansa vieraaksi espoolaisen Esport Oilersin.

Lue lisää
TPS:lle tuttu vastus puolivälieriin

TPS:lle tuttu vastus puolivälieriin

Miesten edustusjoukkueelle tulee puolivälierissä vastaan Jyväskylän Happee. Samat joukkueet kohtasivat myös viime keväänä, jolloin jyväskyläläiset etenivät välieriin voitettuaan seitsemännen ja ratkaisevan ottelun.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Eero Jalo hyökkää TPS:n riveissä seuraavat kolme kautta

Eero Jalo hyökkää TPS:n riveissä seuraavat kolme kautta

TPS Salibandy on tehnyt erittäin merkittävän jatkosopimuksen kiinnittämällä lupaavan Eero Jalon seuraan ainakin kolmeksi seuraavaksi kaudeksi. Jalon ja TPS:n tuore sopimus ulottuu siis kevääseen 2019 asti.

Lue lisää
TPS kohtaa keskiviikkona Indiansin

TPS kohtaa keskiviikkona Indiansin

TPS pelaa Salibandyliigassa kauden 2015-16 kaikki loput kotiottelunsa Kupittaan Marli Areenalla.

Lue lisää