Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Litmanen jatkaa Turun Superin pelipaidassa

 
Litmanen jatkaa Turun Superin pelipaidassa

Turun Superpesisjoukkueen monivuotinen kapteeni Minna Litmanen, 28, nähdään tulevana kesänä niin joukkueen riveissä kuin kapteenin roolissa. Kausi alkaa toukokuun 12. päivä Porin Pesäkarhuja vastaan.

Vaikka Litmanen on ollut mukana Turku-Pesiksen edustusjoukkueen harjoitusringissä, ei hänen pelaamisensa ole ollut varmaa. Yksivuotinen sopimus allekirjoitettiin vuoden alussa.

- Into pelata on ollut kova, mutta pelaaminen puolikuntoisena epäilytti. Vuosien varrella on kertynyt kaikennäköistä pientä vaivaa. Selkä ja jalkapohja ovat vaivanneet, mutta tällä hetkellä ne ovat aika hyvässä kunnossa. Suurin ongelmani tällä hetkellä on heittokäsi, mutta onneksi hyvät fysioterapeutit auttavat, Litmanen kertoo.

Ei olekaan siis yllätys, että Litmasen henkilökohtaisiin odotuksiin tulevalle kesälle sisältyy onnistunut kausi ilman loukkaantumisia.

- Viime kausi meni koko joukkueelta alakanttiin, mutta nyt minulla on sellainen kutina, että saatamme yllättää jopa itsemme, hymyilee Litmanen, joka kuvailee tämän kauden joukkuetta persoonalliseksi sekoitukseksi uutta ja vanhaa.

Litmanen, Svärd ja Mäkinen kapteenistoon

Ennen vuoden vaihdetta Turun Superin joukkue valitsi itselleen kapteeniston. Luottamus Litmaseen säilyi ja hän jatkaa kapteenina. Varakapteeniksi rinnalleen hän sai Oona Svärdin ja Marjukka Mäkisen.

- Tämä on minulle kolmas vuosi kapteenina. Itselleni kapteenina olo merkitsee jonkinlaista vastuuta siitä, että pelaajien ja pelinjohdon kommunikaatio toimii mahdollisimman hyvin. Lisäksi sitä ainakin pyrkii käyttäytymään esimerkillisesti ja huolehtimaan, ettei ketään jää ulkopuoliseksi, listaa Litmanen.

Superin sarjaohjelma on julkaistu ja kausi alkaa toukokuun puolivälissä paikallisvastus Poria vastaan. Kaksinkertaisen runkosarjan lisäksi pelataan paikallislohkot yksinkertaisena sarjana, jolloin runkosarjan ottelumäärä on 24. Turun kanssa paikallislohkossa ovat Rauma sekä Pori.

Turku-Pesiksen tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turku-Pesis ry - logo

Turku-Pesis - 2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSuperpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen sarjajärjestelmät uudistuvat. Kaksinkertaisen runkosarjan lisäotteluista, kuten paikalliskierroksista ja valintaotteluista, luovutaan. Tilalle tulevat ylempi ja alempi jatkosarja.

Lue lisää
Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Perinteikäs Imatran Pallo-Veikot tekee usealla saralla paluuta parrasvaloihin.

Lue lisää
Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Lapuan Virkiä on voittanut viisi edellistä naisten Suomen mestaruutta pesäpallossa. Neljästi loppuotteluvastustajana on ollut Kirittäret Jyväskylästä.

Lue lisää
Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Superpesiksen mitaliottelut alkavat viikonloppuna. Mitä pidemmälle kausi on edennyt, sitä enemmän on tarvittu tiukkojen tilanteiden kylmäpäisiä ratkaisijoita.

Lue lisää
Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Superpesiksessä siirrytään puolivälierävaiheeseen tiistaina. Säiden haltijan luomat alkukauden haasteet kääntyivät lopulta hyväksi torjuntavoitoksi, kun yleisö löysi runkosarjan ratkaisuotteluissa mukavasti paikan päälle katsomoihin.

Lue lisää
Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Miesten Superpesiksen lyöjä- ja tehotilastojen kärkipäässä on nähty alkukaudesta yllätysnimiä tuttujen kasvon rinnalla. Yksi heistä on toukokuun pelaajaksi valittu Alajärven Ankkureiden Sami Mikkolanaho.

Lue lisää