Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kettunen tykittää Turulle

 
Kettunen tykittää Turulle

Edelliskaudella Turku-Pesiksen kärkikastiin kuulunut Eeva Kettunen, 29, on kirjoittanut yksivuotisen sopimuksen seuran kanssa. Viime kauden käsileikkauksesta toipunut Kettunen odottaa jo kovin paluuta ulkokentälle.

- Hienon ulkopelisuorituksen jälkeisiä fiiliksiä ei voita mikään, kuvailee tällä hetkellä Helsingissä asuva ja työskentelevä Eeva Kettunen. Tämän kauden harjoittelu perustuukin Kettusen osalta pitkälti omatoimiseen harjoitteluun sekä joukkueen yhteisiin leiriviikonloppuihin.

Kettunen pelasi viime kaudella seitsemäntoista Superpesisottelua runkosarjassa, pääosin lyöjäjokerin roolissa. Hän sijoittui lyöjätilastossa 23. kahdeksallatoista lyödyllä juoksulla.

- Käsi ei ole vielä ihan samassa heittokunnossa kuin pari kautta sitten, mutta kesäksi se saadaan varmasti kuntoon voiman hankkimisen avulla, pohtii Kettunen, jolle Turku-Pesis oli selkeä valinta käden kunnon selviämisen jälkeen hyvien joukkuetovereiden ja valmennuksen ansiosta.

Kettusen odotukset tulevalle kesälle ovat kovat. Hän kertoo joukkueen olevan tällä kaudella erittäin monipuolinen ja voitonnälkäinen, luottamusta löytyy ja tuloksia syntyy varmasti.

- Superpesisjoukkueet ovat nuorentuneet ja pelillisesti eri roolien merkitys pelissä on mielestäni korostunut viime vuosien aikana, Kettunen pohtii tämänhetkistä pääsarjatasoa.

Heikkilä tuo nuoruuden intoa ja osaamista Superpesisrinkiin

Superin rinkiin on tälle kaudelle nostettu Mynämäen Vesan kasvatti Mona-Maria Heikkilä, 18, joka pelasi viime kaudella Turku-Pesiksen B-tytöissä. Hänen kanssaan kirjoitettu sopimus on yksivuotinen.

- Turku- Pesis on loistava ja mukava seura. Superin ringissä harjoittelu on tuntunut mukavalta ja minut on otettu hyvin mukaan, kertoo liikennepalvelualan ammattimyyjäksi opiskeleva Heikkilä.

Myös Heikkilä on toipumassa viime syyskuussa operoidusta olkapäästä, josta oli revennyt takakapseli. Kuntoutuminen on mennyt hyvin ja maaliskuun puolella hän saakin heittää jo täydellä voimalla.

- Suurin saavutukseni olisi päästä pelaamaan yksi Superin ottelu tulevana kesänä jokeripaidalla tai ilman, hymyilee Heikkilä.

Turku-Pesiksen tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turku-Pesis ry - logo

Turku-Pesis - 2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSuperpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen sarjajärjestelmät uudistuvat. Kaksinkertaisen runkosarjan lisäotteluista, kuten paikalliskierroksista ja valintaotteluista, luovutaan. Tilalle tulevat ylempi ja alempi jatkosarja.

Lue lisää
Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Perinteikäs Imatran Pallo-Veikot tekee usealla saralla paluuta parrasvaloihin.

Lue lisää
Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Lapuan Virkiä on voittanut viisi edellistä naisten Suomen mestaruutta pesäpallossa. Neljästi loppuotteluvastustajana on ollut Kirittäret Jyväskylästä.

Lue lisää
Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Superpesiksen mitaliottelut alkavat viikonloppuna. Mitä pidemmälle kausi on edennyt, sitä enemmän on tarvittu tiukkojen tilanteiden kylmäpäisiä ratkaisijoita.

Lue lisää
Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Superpesiksessä siirrytään puolivälierävaiheeseen tiistaina. Säiden haltijan luomat alkukauden haasteet kääntyivät lopulta hyväksi torjuntavoitoksi, kun yleisö löysi runkosarjan ratkaisuotteluissa mukavasti paikan päälle katsomoihin.

Lue lisää
Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Miesten Superpesiksen lyöjä- ja tehotilastojen kärkipäässä on nähty alkukaudesta yllätysnimiä tuttujen kasvon rinnalla. Yksi heistä on toukokuun pelaajaksi valittu Alajärven Ankkureiden Sami Mikkolanaho.

Lue lisää