Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Peli jota ei ansaittu hävitä

 
Peli jota ei ansaittu hävitä

Iittalan kauhujen talo säilyi edelleen valloittamattomana paikkana A-pojille, kun 50 minuutin pelikontrolli ei lopulta tuonut pistettäkään. Trackers kiitti ja kuittasi pisteet tehokkaalla viimeisellä 10 minuuttisellaan, kun SBC:n pojat jo keskittyivät kotimatkaan.

Ottelun ensimmäinen erä alkoi tasaisesti ja avausmaalista vastasi maaliputkensa jo kolmen ottelun mittaiseksi venyttänyt Sami Maijala. Trackers tuli kuitenkin nopeasti tasoihin Beecee ketjun nukahtaessa sisäänlyönnissä. Janne Lenkkerin yv-osuma näytti vievän sinikeltaiset tauolle 2-1 johdossa, mutta niin vain viimeisen sekunnin volley-pallo painui ohi SBC:n maalilla torjuneen Mikael Aromaan.

Toiseen erään Trackers yritti entistä korkeammalta karvaten haastaa Beecee pakit, mutta toisin kävi.  SBC iski tasaisen tappavasti taululle Niko Laurilan, Joni Peltolan ja Olli Vehasen osumilla 5-2 lukemat. Harmillisesti Trackers päästettiin kuitenkin jo 5-4 lukemiin ennen kuin kapteeni Joni Lempiäinen kiepautti vanhanaikaisella 6-4 tauko lukemat.

Kolmannen erän alkuun SBC loi useamman maalipaikan, mutta vasta Hannes Kari onnistui ylivoimalla viivasta kasvattamaan Beeceen maalisaraketta. Trackersin kavennus tuli helpohkosti pallon kimpoiltua sinikeltaisten maaliin, mutta hetkellistä onnea toi Hanneksen toinen osuma, joka kasvatti SBC:n johdon 8-5. Pahaksi onneksi seuraavalla Beecee ketjulla ei paletti ollut yhtä hyvin kunnossa ja Trackers pääsi jo heti seuraavassa vaihdossa kaventamaan tilanteen 8-6. Hetkeä myöhemmin tuomaripari lähetti sinikeltaisten pelurin ottelun linjaan sopimattomalle hyvitys jäähylle. Tämän uhrautuva Beecee vielä selvitti, mutta heti jäähyn jälkeisessä vaihdossa Trackers peluri ilmaveivasi joukkueensa maalin päähän. Tässä vaiheessa SBC pakka elikin konkreeettisesti pahaa painajaisunta ja jo heti seuraavassa vaihdossa Beecee viisikko säkitti itsensä ja maalinedustasta Trackers nousi tasoihin. Jotta painajainen olisi mahdollisimman julma niin heti seuraavassa vaihdossa SBC puolustajilla maila tärisi sen verran, että vaarattoman maalintaustan pakki-pakki-syötön jälkeen pallo kimposi SBC pakin lavasta maalin edustassa päivystäneelle Trackers pelaajalle, joka ei itsekkään ollut uskoa tuuriaan ja kiusallisen hitaasti laukauksen jälkeen pallo valui Miksun torjunnasta maaliviivan ylitse. Viimeisen puolentoista minuutin aikana SBC painoi pelin Trackersin alueelle ja sai muutaman paikankin, mutta tuuri oli tällä kertaa päättänyt suosia vain toista joukkueista ja niin sinikeltaiset joutuivat epäuskoisina nieleskellen poistumaan kentältä häviäjinä.

- Olo on lähinnä kuin ryöstetyllä, ei vihainen vaan enemmän surullinen. Joskus kyllä tuntuu ettei näissä karkeloissa ole paljoa oikeudenmukaisuutta, mutta toisaalta ehkä tämä peli monella tapaa kuvasti koko kauttamme. Pelataan välistä pitkät pätkät hyvin, mutta kun liian monelta kaverilta päänupista puuttuu nöyryys tehdä yksinkertaisia asioita ja hoitaa kylmästi pisteet kotiin, niin tässä sitä itse on sitten jonon jatkona selittelemässä tappiota, summasi pettynyt SBC valmentaja Ville Lintunen peliä.

Trackers pelin Silvermoon palkinnot menivät Hannes Karille ja Olli Vehaselle.

SBC:n A-poikien pelit jatkuvat jo tulevana sunnuntaina jolloin Länsi-lohkon viimeinen ”playoff” kierros jatkuu Sport Gardenilla kello 16.30 alkaen ottelulla SPV:ta vastaan.

SBC:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle
Perttu Kytöhonka on FBC Turun uusi päävalmentaja

Perttu Kytöhonka on FBC Turun uusi päävalmentaja

Turkulaiselle salibandyväelle tuttu Perttu Kytöhonka on FBC Turun valinta uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
TPS ensimmäistä kertaa uudessa Kupittaan palloiluhallissa

TPS ensimmäistä kertaa uudessa Kupittaan palloiluhallissa

TPS:n miesten salibandyliigajoukkue pääsee tulevana lauantaina pelaamaan ensimmäisen ottelunsa uudessa kotihallissaan, vastavalmistuneessa Kupittaan palloiluhallissa.

Lue lisää
Tepsillä keskiviikkona neljän pisteen ottelu

Tepsillä keskiviikkona neljän pisteen ottelu

Maajoukkuetauko on vietetty ja keskiviikkona palataan jälleen tositoimiin, kun TPS saa kotiluolaansa vieraaksi espoolaisen Esport Oilersin.

Lue lisää
TPS:lle tuttu vastus puolivälieriin

TPS:lle tuttu vastus puolivälieriin

Miesten edustusjoukkueelle tulee puolivälierissä vastaan Jyväskylän Happee. Samat joukkueet kohtasivat myös viime keväänä, jolloin jyväskyläläiset etenivät välieriin voitettuaan seitsemännen ja ratkaisevan ottelun.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Eero Jalo hyökkää TPS:n riveissä seuraavat kolme kautta

Eero Jalo hyökkää TPS:n riveissä seuraavat kolme kautta

TPS Salibandy on tehnyt erittäin merkittävän jatkosopimuksen kiinnittämällä lupaavan Eero Jalon seuraan ainakin kolmeksi seuraavaksi kaudeksi. Jalon ja TPS:n tuore sopimus ulottuu siis kevääseen 2019 asti.

Lue lisää