Peli jota ei ansaittu hävitä

Iittalan kauhujen talo säilyi edelleen valloittamattomana paikkana A-pojille, kun 50 minuutin pelikontrolli ei lopulta tuonut pistettäkään. Trackers kiitti ja kuittasi pisteet tehokkaalla viimeisellä 10 minuuttisellaan, kun SBC:n pojat jo keskittyivät kotimatkaan.

Ottelun ensimmäinen erä alkoi tasaisesti ja avausmaalista vastasi maaliputkensa jo kolmen ottelun mittaiseksi venyttänyt Sami Maijala. Trackers tuli kuitenkin nopeasti tasoihin Beecee ketjun nukahtaessa sisäänlyönnissä. Janne Lenkkerin yv-osuma näytti vievän sinikeltaiset tauolle 2-1 johdossa, mutta niin vain viimeisen sekunnin volley-pallo painui ohi SBC:n maalilla torjuneen Mikael Aromaan.

Toiseen erään Trackers yritti entistä korkeammalta karvaten haastaa Beecee pakit, mutta toisin kävi.  SBC iski tasaisen tappavasti taululle Niko Laurilan, Joni Peltolan ja Olli Vehasen osumilla 5-2 lukemat. Harmillisesti Trackers päästettiin kuitenkin jo 5-4 lukemiin ennen kuin kapteeni Joni Lempiäinen kiepautti vanhanaikaisella 6-4 tauko lukemat.

Kolmannen erän alkuun SBC loi useamman maalipaikan, mutta vasta Hannes Kari onnistui ylivoimalla viivasta kasvattamaan Beeceen maalisaraketta. Trackersin kavennus tuli helpohkosti pallon kimpoiltua sinikeltaisten maaliin, mutta hetkellistä onnea toi Hanneksen toinen osuma, joka kasvatti SBC:n johdon 8-5. Pahaksi onneksi seuraavalla Beecee ketjulla ei paletti ollut yhtä hyvin kunnossa ja Trackers pääsi jo heti seuraavassa vaihdossa kaventamaan tilanteen 8-6. Hetkeä myöhemmin tuomaripari lähetti sinikeltaisten pelurin ottelun linjaan sopimattomalle hyvitys jäähylle. Tämän uhrautuva Beecee vielä selvitti, mutta heti jäähyn jälkeisessä vaihdossa Trackers peluri ilmaveivasi joukkueensa maalin päähän. Tässä vaiheessa SBC pakka elikin konkreeettisesti pahaa painajaisunta ja jo heti seuraavassa vaihdossa Beecee viisikko säkitti itsensä ja maalinedustasta Trackers nousi tasoihin. Jotta painajainen olisi mahdollisimman julma niin heti seuraavassa vaihdossa SBC puolustajilla maila tärisi sen verran, että vaarattoman maalintaustan pakki-pakki-syötön jälkeen pallo kimposi SBC pakin lavasta maalin edustassa päivystäneelle Trackers pelaajalle, joka ei itsekkään ollut uskoa tuuriaan ja kiusallisen hitaasti laukauksen jälkeen pallo valui Miksun torjunnasta maaliviivan ylitse. Viimeisen puolentoista minuutin aikana SBC painoi pelin Trackersin alueelle ja sai muutaman paikankin, mutta tuuri oli tällä kertaa päättänyt suosia vain toista joukkueista ja niin sinikeltaiset joutuivat epäuskoisina nieleskellen poistumaan kentältä häviäjinä.

- Olo on lähinnä kuin ryöstetyllä, ei vihainen vaan enemmän surullinen. Joskus kyllä tuntuu ettei näissä karkeloissa ole paljoa oikeudenmukaisuutta, mutta toisaalta ehkä tämä peli monella tapaa kuvasti koko kauttamme. Pelataan välistä pitkät pätkät hyvin, mutta kun liian monelta kaverilta päänupista puuttuu nöyryys tehdä yksinkertaisia asioita ja hoitaa kylmästi pisteet kotiin, niin tässä sitä itse on sitten jonon jatkona selittelemässä tappiota, summasi pettynyt SBC valmentaja Ville Lintunen peliä.

Trackers pelin Silvermoon palkinnot menivät Hannes Karille ja Olli Vehaselle.

SBC:n A-poikien pelit jatkuvat jo tulevana sunnuntaina jolloin Länsi-lohkon viimeinen ”playoff” kierros jatkuu Sport Gardenilla kello 16.30 alkaen ottelulla SPV:ta vastaan.

SBC:n tiedotteesta / UrheiluTurku

FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio on määrännyt FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikiellon kontaktista EräViikinkien Matej Penickaan joukkueiden välisessä F-liigan ottelussa maanantaina.

TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigajoukkueessa on todettu positiivinen koronatapaus. Altistuneet joukkueen jäsenet on asetettu 10 vuorokauden karanteeniin, joka päättyy sunnuntaina 25. lokakuuta.

Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Maailmanmestari Miko Kailiala, 27, ja TPS ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tulevasta kaudesta. Viime kaudella ensimmäiset liiga-askeleensa ottanut nuorten maajoukkuepelaaja Waltteri Vesterinen, 17, on tehnyt TPS:n kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen.