Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Turku-Pesis lohkovoittajana SM-lopputurnaukseen

 
Turku-Pesis lohkovoittajana SM-lopputurnaukseen

Turku-Pesis teki historiaa voittamalla naisten Superpesiksen halli-SM:n oman alkulohkonsa. Samassa lohkossa pelasivat viime vuoden hallimestari Porin Pesäkarhut sekä Fera Raumalta.

Rauman talviharjoitteluhallissa lauantaina 13.2. pelattu alkulohko oli mitä paras osoitus Turku-Pesiksen tämän hetkisestä kunnosta. Joukkue voitti kummatkin pelit, vaikka osa avainpelaajista oli sivussa.

- Iinan (Lehkonen) sisäreisi oli viime viikonlopun harjoituspeleistä vielä hieman kireänä, joten hän keskittyi etenemisen sijasta ainoastaan ulkopeliin. Elinan (Järvenpää) poskiontelon tulehdus piti hänet taas lyöjäjokerin roolissa ja Jopen (Johanna Pelkonen) kireän takareiden vuoksi hän pystyi pelaamaan vain yhden ottelun. Eeva (Kettunen) joutui työkiireiden vuoksi jättämään koko turnauksen väliin, summasi pelinjohtaja Mika Takalahti.

Voitto viime vuoden hallimestarista

Turkulaiset aloittivat turnauksen ottelulla Porin Pesäkarhuja vastaan. Viime vuoden hallimestari ja pronssijoukkue ei ollut aivan teroittanut kynsiään kunnolla, sillä turkulaiset kuittasivat pelin nimiinsä puhtaasti 2-0 (2-0, 6-3).

Tämän jälkeen pelattu ottelu Feraa vastaan selvitti lopputurnauspaikan lunastajan. Ensimmäinen jakso mentiin tasalukemissa 1-1 ja toiseen jaksoon turuttaret saivat kaivettua lyöntivaihteen päälle ja jakso päättyi lukemiin 6-3. Näin kahden voiton turvin Turku-Pesis sai oikeutetusti paikan halli- SM:n lopputurnaukseen. Tällä hetkellä muut lopputurnauksessa pelaavat ovat Pesäkarhut ja Seinäjoen Petojussit.

Turun B-tytöt halli-SM:n lopputurnaukseen

Myös B-tyttöjen halli-SM:n alkuturnauksessa Raumalla sunnuntaina koettiin iloisia tunnelmia varsinaissuomalaisittain, kun Laitilan Jyskeen B-tytöt selvittivät tiensä lopputurnaukseen. Laitilan B-tyttöjoukkueessa pelaavat Turun Emma Nieminen, Milla Marttila, Roosa Luoma sekä Meri Rasilainen. Laitila sijoittui toiseksi ja selvitti näin tiensä lopputurnaukseen. Lohkovoiton vei Pori, jonka Laitila kuitenkin voitti keskinäisessä ottelussa. Tässä pelissä juoksuista kotiutuskisassa vastasivat Turun tytöt Emma Nieminen ja Milla Marttila.

La 13.2. Alkulohko, Rauma  
Rauma-Pori  2-1 (1-3, 6-4, 2-1)
Pori-Turku  0-2 (0-2, 3-6)
Turku-Rauma 1-0 (1-1, 4-1)  

Lopputurnaus pelataan 13.-14.3. Porissa

Turku-Pesiksen tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turku-Pesis ry - logo

Turku-Pesis - 2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSuperpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen sarjajärjestelmät uudistuvat. Kaksinkertaisen runkosarjan lisäotteluista, kuten paikalliskierroksista ja valintaotteluista, luovutaan. Tilalle tulevat ylempi ja alempi jatkosarja.

Lue lisää
Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Perinteikäs Imatran Pallo-Veikot tekee usealla saralla paluuta parrasvaloihin.

Lue lisää
Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Lapuan Virkiä on voittanut viisi edellistä naisten Suomen mestaruutta pesäpallossa. Neljästi loppuotteluvastustajana on ollut Kirittäret Jyväskylästä.

Lue lisää
Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Superpesiksen mitaliottelut alkavat viikonloppuna. Mitä pidemmälle kausi on edennyt, sitä enemmän on tarvittu tiukkojen tilanteiden kylmäpäisiä ratkaisijoita.

Lue lisää
Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Superpesiksessä siirrytään puolivälierävaiheeseen tiistaina. Säiden haltijan luomat alkukauden haasteet kääntyivät lopulta hyväksi torjuntavoitoksi, kun yleisö löysi runkosarjan ratkaisuotteluissa mukavasti paikan päälle katsomoihin.

Lue lisää
Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Miesten Superpesiksen lyöjä- ja tehotilastojen kärkipäässä on nähty alkukaudesta yllätysnimiä tuttujen kasvon rinnalla. Yksi heistä on toukokuun pelaajaksi valittu Alajärven Ankkureiden Sami Mikkolanaho.

Lue lisää