Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jussi Järviö nimettiin naisten liigajoukkueen manageriksi

 
Jussi Järviö nimettiin naisten liigajoukkueen manageriksi

TPS:n naisten liigajoukkueen taustavoimat saivat kaivatun vahvistuksen, kun Jussi Järviö nimettiin joukkueen manageriksi ainakin seuraavaksi kahdeksi kaudeksi. Järviön toimenkuva on varsin monipuolinen, mutta yksi hänen tärkeimmistä tehtävistään on liigajoukkueen kokoaminen yhteistyössä valmentajien kanssa ja seuran antamien taloudellisten raamien puitteissa.

Järviö myös suunnittelee ja koordinoi joukkueen taloutta yhdessä hallituksen kanssa. Järviön tehtävänä on myös auttaa joukkueen pelaajia opiskelu- ja työmahdollisuuksien kartoittamisessa sekä asuntojen hankkimisessa.

Järviö hoitaa myös joukkueen ulkopuolisen pelaajatarkkailun ja huolehtii sen raportoinnista joukkueen päävalmentajalle sekä seuran junioripäällikölle.

Hän toimii myös yhdessä päävalmentajan kanssa yhteyshenkilönä naisten liigajoukkueen ja B-tyttöjen SM-joukkueen välillä.

Järviö on toiminut viimeisen kuuden kauden ajan eri valmennustehtävissä KaaPo:n organisaatiossa tyttöjen C-junioreista naisten edustusjoukkueeseen.

- Otan uuden haasteen innolla vastaan. Suurimmat haasteet liittyvät varmasti yleensäkin pelaajasopimuksiin sekä uusien pelaajien kartoittamiseen. Meillä on nyt nuori ja innokas joukkue kasassa ja 23 pelaajasopimusta valmiina, mutta olemme kuitenkin koko ajan silmät auki myös uusien pelaajien suhteen, Järviö linjaa.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

TPS:n naisten edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty Tomi Ruuhikorpi.

Lue lisää
Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

FC Inter on solminut pelaajasopimukset Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen keskikenttäpelaajien Mikko Kuninkaan ja Niilo Mäenpään kanssa.

Lue lisää
Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

FC Inter on solminut loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen Tero Mäntylän kanssa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

FC Inter on tänään vapauttanut Shefki Kuqin seuran edustusjoukkueen valmentajan tehtävistä. Valmennusvastuun ottaa aiemmin apuvalmentajana toiminut Fabrizio Piccareta.

Lue lisää
Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Suomessa HJK:ta kahteen otteeseen edustanut hyökkääjä Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin heinäkuun loppuun kestävällä sopimuksella, jossa on seuran optio loppukaudesta.

Lue lisää