Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SBC:n A-pojille pakko pisteet Kuopiosta

 
SBC:n A-pojille pakko pisteet Kuopiosta

Kaksi viimeistä peliään maalin tappioihin päättäneet SBC:n A-pojat olivat totisen paikan edessä, kun sarjajumbo Kuopion Salibandyseuraa vastaan ainoa mahdollisuudet jatkopeleihin ylläpitävä tulosvaihtoehto oli voitto. Kaksi pistettä lopulta lähtivätkin Turkuun, mutta vaiheet olivat totutun tuskaiset.

Beeceen Itä-Suomen pitkän matkan vierapelit ovat kärsineet veren vähyydestä vaihtopenkillä ja tätä sarjaa jatkoi myös kautta aikain ensimmäinen SBC:n vierailu kalakukko kaupunkiin. Mukaan reissuun saatiin yhteensattumien  ja loukkaantumisten johdosta kymmenen kenttäpelajaa ja maalivahdit. Sinikeltaisten loukkaantumislista onkin kuluneen viikon aikana kasvanut mitä uskomattomimmilla tavoilla.

Ottelun ensimmäisen erän alkupuolella SBC oli totutun tehokas ja Kuopiohallin digitaalilla oli parhaimmillaan jo 5-1 lukemat. Totutuksi tulleeseen tapaan keskittymisen annettiin herpaantua jälleen sen verran, että KSS nousi erän loppupuolella 5-4 lukemiin, joista viimeinen syntyi vain viisi sekuntia ennen erän loppua kuopiolaisten ylivoimalla, kun tuomariparin toinen osapuoli hitusen kevyesti ohjasi SBC:n puolustajan jäähyboksiin. Yllättävintä jäähyssä olikin, että tuomaripari oli jo erätauolla ja ottelun jälkeenkin valmis myöntämään hieman tulkinneensa tilannetta väärin. Vaikea kenenkään on ihmeitä skitsota, jos tuomareillakin on kanttia myöntää virheensä.

Heti toisen erän alkuun Beecee osti lisää hengitystilaa itselleen, kun Olli Vehanen kuittasi heti ensimmäisestä hyökkäyksestä läpiajon päätteeksi sinikeltaisille jälleen kahden maalin johdon. KSS sai tässä vaiheessa ottelua pidettyä yritteliäällä pelillään paineen Beeceen kenttäpuoliskolla ja lopulta tämä tuottikin tulosta, kun kahdella osumallaan kuopiolaiset nousivat jo tasoihin. Olli sai kuitenkin erän loppuun viimeistellä komean syöttökuvion päätteeksi vastahyökkäyksestä erätauolle 7-6 johdon.

Kolmanteen erään valmennusjohto korosti pelin teemana ollutta ”äijämäisempää” peliotetta, joka viimeisissä peleissä on välistä ollut todella kadoksissa ja toisessa erässä pieniä merkkejä sen hukkumisesta oli jo taas havaittavissa. KSS ehti nousta erässä jo tasoihin, kunnes kylmäpäisesti pelanneesta SBC:sta Niko Laurilan onnistui siirtää sinikeltaiset jo 8-7 johtoon. KSS sai parissa vaihdossa kunnon härdellin Beeceen päätyyn, muttaa SBC maalilla Mikael Aromaa oli mies paikallaan ja hoisi hommat tässä vaiheessa tyylikkäästi. Loppu osumat ovatkin kosmetiikkaa, kun tälllä kertaa sinikeltaiset hoitivat homman kotiin ja Janne Lenkkerin kahdella ja Sami Maijalan tyhjään maaliin tulleella viimeisellä 11-7 osumalla kaksi SBC:lle tärkeää sarjapistettä lähtivät Turkuun.

-Kyllä tässä tänäänkin oli katastrofin ainekset kasassa, kun sellaista riittävää äijämäisyyttä ja asioiden loppuun saakka hoitamista puuttuu välistä enemmän ja välistä vähemmän. Tänään tuota henkistä puolta yritettiin korostaa ja kai siinä edes hieman onnistuttiinkin, kun piste tili kasvoi pakko pisteillä, summasi pelin SBC valmentaja Ville Lintunen.

KSS pelin ravintola Silvermoon tähdet nappasivat Jaakko Hautamäki ja Niko Laurila.

SBC:n seuraava peli on vierasottelu Tampereella IC-Akatemiaa vastaan jo tulevana tiistaina kello 18.30 alkaen. Tämän kauden viimeinen kotiottelu on todellinen paikallisklassikko, kun sunnuntaina 7.3 kello 16.30 Sport Gardenilla vastaan asettuu TPS.

FBC Turun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle
Perttu Kytöhonka on FBC Turun uusi päävalmentaja

Perttu Kytöhonka on FBC Turun uusi päävalmentaja

Turkulaiselle salibandyväelle tuttu Perttu Kytöhonka on FBC Turun valinta uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
TPS ensimmäistä kertaa uudessa Kupittaan palloiluhallissa

TPS ensimmäistä kertaa uudessa Kupittaan palloiluhallissa

TPS:n miesten salibandyliigajoukkue pääsee tulevana lauantaina pelaamaan ensimmäisen ottelunsa uudessa kotihallissaan, vastavalmistuneessa Kupittaan palloiluhallissa.

Lue lisää
Tepsillä keskiviikkona neljän pisteen ottelu

Tepsillä keskiviikkona neljän pisteen ottelu

Maajoukkuetauko on vietetty ja keskiviikkona palataan jälleen tositoimiin, kun TPS saa kotiluolaansa vieraaksi espoolaisen Esport Oilersin.

Lue lisää
TPS:lle tuttu vastus puolivälieriin

TPS:lle tuttu vastus puolivälieriin

Miesten edustusjoukkueelle tulee puolivälierissä vastaan Jyväskylän Happee. Samat joukkueet kohtasivat myös viime keväänä, jolloin jyväskyläläiset etenivät välieriin voitettuaan seitsemännen ja ratkaisevan ottelun.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Eero Jalo hyökkää TPS:n riveissä seuraavat kolme kautta

Eero Jalo hyökkää TPS:n riveissä seuraavat kolme kautta

TPS Salibandy on tehnyt erittäin merkittävän jatkosopimuksen kiinnittämällä lupaavan Eero Jalon seuraan ainakin kolmeksi seuraavaksi kaudeksi. Jalon ja TPS:n tuore sopimus ulottuu siis kevääseen 2019 asti.

Lue lisää