Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS talenttiakatemioiden lopputurnaukseen

 
TPS talenttiakatemioiden lopputurnaukseen

Suomen hallitseva talenttiakatemiamestari TPS jyräsi tiensä myös tänä vuonna akatemioiden lopputurnaukseen. Tepsi otti alkulohkossa kahdeksasta pelistä neljä voittoa, pelasi kahdesti tasurin ja joutui nielemään tappion karvasta kalkkia niin ikään kahdesti. TPS oli lopulta lohko A:n kolmas ja kun lohkon neljä parasta etenevät lopputurnaukseen, TPS:n paikka loppukarkeloissa on selviö.

Lopputurnaukseen on vielä aikaa, sillä Suomen talenttiakatemioiden mestarijoukkue ratkaistaan vasta 12.-15. 7. TPS lähtee lopputurnaukseen puolustamaan mestaruuttaan, mutta alkusarjan perusteella kuitenkin tällä kertaa haastajana.

- Meillä on nuorempi joukkue kuin viime vuonna ja siihen nähden alkusarja meni ihan kohtuullisesti. Ei lopputurnauspaikka ole meille mikään elinehto, mutta hyvä juttu että päästiin pelaamaan lisää pelejä, TPS Akatemian valmentaja Leo Tommila selventää.

Tommila painottaa, että vaikka joukkueen perusrunko on nuori, niin myös hieman vanhemmat akatemiakriteerit käyttävät pelaajat saavat tarvittaessa myös mahdollisuutensa.

- TPS:n vuoden 1995-ikäluokka on erittäin hyvä. Silti Riskin Roope ja Lehtilän Olli kävivät muutamassa pelissä pelaamassa, mutta yleensä pelattiin nuoremmalla kokoonpanolla. Tepsin lisäksi Honka peluutti erittäin nuorta joukkuetta, mutta heidän osaltaan alkulohko ei mennyt kuitenkaan ihan parhaalla mahdollisella tavalla, eli joukkue oli todella nuori, Tommila muistuttaa.

Tommila haluaa ehdottomasti, että kesän lopputurnaukseen mennään myös nuorehkolla porukalla.

- Kesällä mennään nuorella jengillä loppurnaukseen ja katsotaan mihin se riittää. Saadaan joukkueelle kovia ja laadukkaita pelejä ainakin varmasti, Tommila toteaa tyytyväisenä.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle
Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

FC Inter on solminut loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen Tero Mäntylän kanssa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

FC Inter on tänään vapauttanut Shefki Kuqin seuran edustusjoukkueen valmentajan tehtävistä. Valmennusvastuun ottaa aiemmin apuvalmentajana toiminut Fabrizio Piccareta.

Lue lisää
Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Suomessa HJK:ta kahteen otteeseen edustanut hyökkääjä Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin heinäkuun loppuun kestävällä sopimuksella, jossa on seuran optio loppukaudesta.

Lue lisää
Tatu Varmanen siirtyy Interiin

Tatu Varmanen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut kaksivuotisen sopimuksen 18-vuotiaan puolustaja Tatu Varmasen kanssa.

Lue lisää
Brasilialaistoppari Alan Henrique ja FC Inter sopimukseen

Brasilialaistoppari Alan Henrique ja FC Inter sopimukseen

FC Inter on solminut kauden 2017 kattavan sopimuksen brasilialaisen 25-vuotiaan Alan Henriquen kanssa.

Lue lisää