Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS:n miesten kausi päättyi runkosarjaan

 
TPS:n miesten kausi päättyi runkosarjaan

TPS metsästi ennen viimeistä kierrosta vielä tiukasti viimeisillä pudotuspelipaikoilla majailleita Nokian KrP:tä ja Oilersia. Voittoa tarvittiin, mutta tällä kertaa Trackers ei antanut TPS:lle mahdollisuuksia. 10-2 (1-0, 4-1, 5-1) tappiolukemat eivät jättäneet selittämisen tai spekuloinnin varaa.

- Meistä ei tällä kertaa ollut pudotuspelijoukkueeksi, totesi ottelun jälkeen TPS:n toinen valmentaja Perttu Kytöhonka.

- Meillä syntyi tänään pelaamisessamme sellainen negatiivinen lumipalloefekti ja tuloksena oli oikeastaan ensimmäinen romahdus tällä kaudella. Tämä ottelu oli tietynlainen mittari meille onko TPS:stä tänä vuonna pleijarijengiksi ja numerot taululla kertovat vastauksen siihen kysymykseen, jatkoi Kytöhonka.

Ottelun ensimmäinen erä oli tasaista ja tarkkaa, hieman jännittynyttäkin pelaamista. Trackers onnistui maalinteossa ylivoimalla ja pääsi näin ollen erätauolle johdossa. Toisen erän ensimmäinen kymppi olikin sitten TPS-silmin synkkä, sillä Trackers rokotti karulla tavalla TPS:n pienimmistäkin virheistä. Lauri Stenforsin kavennus erän lopulla toi pienen toivonkipinän TPS-leiriin, mutta Trackersin tehtyä 6-1 maalin kolmannen erän alkupuoliskolla ylivoimalla, toivonrippeet alkoivat huveta. Janne Kainulaisen kyseenalaisesti tuomitun viiden minuutin jäähyn aikana hämeenlinnalaiset pääsivät sitten rumentamaan lukemia kun tilanteen toivottomuus iski TPS-ryhmän tietoisuuteen. Lopputuloksena oli TPS:n tämän kauden suurin tappio ja samalla kauden viimeinen peli.

Kytöhonka summasi pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa lyhyesti kautta.

- Aika raskas kausi on takana niin valmennuksella kuin pelaajistollakin. Olemme aika kapealla ryhmällä edenneet ja varmasti jokainen joukkueen jäsen on venynyt. Tietenkin pudotuspelipaikan lipeäminen käsistä harmittaa, mutta jos ajatellaan sitä mistä lähdimme pakettia touko-kesäkuussa rakentamaan, ei voi ihan kamalan murheissaan olla. Olemme tulleet aika pitkän tien tämän ryhmän kanssa ja viime kauden jälkeen lähteneiden eturivin miesten tilalle on löytynyt uusia kavereita.

- On ollut ilo katsoa, että tähän meidän eturiviin on noussut nuoria, TPS:n omia kasvatteja ja heidän varaansa on hyvä rakentaa jatkossakin. Se on varmasti se meidän tie kohti korkeampia sijoituksia ja kestävää kehitystä. Kasvukipuja tulee ja näitä kirveleviä tappioita tarvitaan tämän prosessin aikana.

- Meidän nuorukaiset nousivat Lasse Pajun (10+28) ja Mikko Hautaniemen (21+16) johdolla tehokkaimmiksi pistenikkareiksi, mutta ehdottomasti pitää kuitenkin nostaa korkealle hattua erityisesti Teemu Känkäselle ja Harri Karjalalle, jotka ovat tehneet ihan valtavan duunin kapteenina ja varakapteenina nuoren ja joskus kärsivällisyyttä vaatineen joukkueen eteen. He ovat pyrkineet näyttämään kentällä ja sen ulkopuolella mitä voittava tekeminen Salibandyliigassa tarkoittaa ja tästä opista toivottavasti jokainen pystyy ammentamaan.

TPS:n miehet kiittävät kaikkia kannattajiaan ja yhteistyökumppaneitaan kaudesta 2009-2010!

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio on määrännyt FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikiellon kontaktista EräViikinkien Matej Penickaan joukkueiden välisessä F-liigan ottelussa maanantaina.

Lue lisää
TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigajoukkueessa on todettu positiivinen koronatapaus. Altistuneet joukkueen jäsenet on asetettu 10 vuorokauden karanteeniin, joka päättyy sunnuntaina 25. lokakuuta.

Lue lisää
Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Maailmanmestari Miko Kailiala, 27, ja TPS ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tulevasta kaudesta. Viime kaudella ensimmäiset liiga-askeleensa ottanut nuorten maajoukkuepelaaja Waltteri Vesterinen, 17, on tehnyt TPS:n kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

TPS vahvistuu, kun Juuso Forsman, 23, ja Jani Hyytiäinen, 29, pukevat ensi kaudella mustavalkean pelipaidan ylleen. Molempien sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Lue lisää
Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Maailmanmestari Lauri Stenfors ja TPS ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

FBC Turun divarijoukkueen valmennuksessa koetaan nyt muutoksia, kun Santeri Raatarila korvaa Perttu Kytöhongan päävalmentajan paikalla.

Lue lisää