Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ratkaisun hetket käsillä Lempäälässä

 
Ratkaisun hetket käsillä Lempäälässä

LeKin ja TuTon välinen puolivälieräsarja kääntyy kohti ratkaisuaan, kun joukkueet kohtaavat kolmannen kerran neljän päivän sisään. Molemmat ovat voittaneet kotiottelunsa ja ottelun panokset ovat huipussaan. LeKi lähtee kotiyleisönsä eteen parantamaan keskiviikkoisesta ottelustaan Turussa ja TuTon on pystyttävä pitämään intensiteettinsä korkeana myös Lempäälän pienessä jäähallissa.

TuTo otti helpottavan 2-1 voiton Kupittaalla keskiviikkona, mutta sen savotta on Lempäälässä huomattavasti kovempi. Turkulaisten suurimmaksi ongelmaksi on veikkailtu materiaalin kapeutta ja muutamien tähtipelaajien ylikuormitusta. Esimerkiksi Tuukka Pulliainen tuntuu olevan kentällä lähes jokaisessa vaihdossa. TuTo löysi keskiviikkona yllättäviä ratkaisijoita tähtien takaa ja Petri Niukkanen toivoo varmasti samanlaista vastuunkantoa myös Lempäälässä omilta suojateiltaan.

Lempäälän ehdoton urheiluylpeys, LeKi, kohtaa perinteikkään organisaation suurimman haasteen perjantaina Lempäälässä. Mahdollinen välieräpaikka olisi suuri taidonnäyte pieneltä seuralta. LeKi pelasi tiistaina kotikaukalossaan hyvin, mutta hukkasi joukkuepelaamisen punaisen langan Turussa, jota edes suuripäinen kannattajajoukko ei onnistunut löytämään. Lempäälässä viime ottelussa kummasteltu 379 katsojan yleisömäärä nousee varmasti erilaisiin sfääreihin perjantaina ja paikalla voidaan aistia jopa hyvää playoff-tunnelmaa.

LeKin pelaajarungon muodostavat kokeneet sopimuspelaajat Mikko Suvannon ja Jose Nippalan johdolla ovat olleet tasaisen hyviä läpi puolivälierien, mutta paperilla kovimpien nimien peliesitykset ovat heitelleet. LeKi kuitenkin kaatuu huippumiestensä tahtiin. Kun Juusot Rajala ja Antonen sekä Antti Hölli ovat pelipäällä, LeKin osakkeet nousevat huomattavasti.

Ottelusta on odotettavissa keskiviikkoiseen tapaan todellinen tunteikas kamppailu, jossa taklauksia ja kahinoita riittää varmasti molemmille joukkueille sekä annettavaksi että otettavaksi. Oli jääkiekon ’’väkivaltaisuudesta’’ mitä mieltä tahansa, on myönnettävä, että fyysisellä osastolla jaettava henkinen yliote on painonsa arvoinen kullassa, kun joukkueet luistelevat jäälle perjantaina. Erikoistilannepelaaminen ja kärkipelaajien onnistuminen ovat molemmin puolin kovassa huudossa. Luvassa on joka tapauksessa todella hieno kiekkoilta, tätä ei kannata jättää väliin!

Mestiksen (Lauri Lehtinen) tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää