Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ratkaisun hetket käsillä Lempäälässä

 
Ratkaisun hetket käsillä Lempäälässä

LeKin ja TuTon välinen puolivälieräsarja kääntyy kohti ratkaisuaan, kun joukkueet kohtaavat kolmannen kerran neljän päivän sisään. Molemmat ovat voittaneet kotiottelunsa ja ottelun panokset ovat huipussaan. LeKi lähtee kotiyleisönsä eteen parantamaan keskiviikkoisesta ottelustaan Turussa ja TuTon on pystyttävä pitämään intensiteettinsä korkeana myös Lempäälän pienessä jäähallissa.

TuTo otti helpottavan 2-1 voiton Kupittaalla keskiviikkona, mutta sen savotta on Lempäälässä huomattavasti kovempi. Turkulaisten suurimmaksi ongelmaksi on veikkailtu materiaalin kapeutta ja muutamien tähtipelaajien ylikuormitusta. Esimerkiksi Tuukka Pulliainen tuntuu olevan kentällä lähes jokaisessa vaihdossa. TuTo löysi keskiviikkona yllättäviä ratkaisijoita tähtien takaa ja Petri Niukkanen toivoo varmasti samanlaista vastuunkantoa myös Lempäälässä omilta suojateiltaan.

Lempäälän ehdoton urheiluylpeys, LeKi, kohtaa perinteikkään organisaation suurimman haasteen perjantaina Lempäälässä. Mahdollinen välieräpaikka olisi suuri taidonnäyte pieneltä seuralta. LeKi pelasi tiistaina kotikaukalossaan hyvin, mutta hukkasi joukkuepelaamisen punaisen langan Turussa, jota edes suuripäinen kannattajajoukko ei onnistunut löytämään. Lempäälässä viime ottelussa kummasteltu 379 katsojan yleisömäärä nousee varmasti erilaisiin sfääreihin perjantaina ja paikalla voidaan aistia jopa hyvää playoff-tunnelmaa.

LeKin pelaajarungon muodostavat kokeneet sopimuspelaajat Mikko Suvannon ja Jose Nippalan johdolla ovat olleet tasaisen hyviä läpi puolivälierien, mutta paperilla kovimpien nimien peliesitykset ovat heitelleet. LeKi kuitenkin kaatuu huippumiestensä tahtiin. Kun Juusot Rajala ja Antonen sekä Antti Hölli ovat pelipäällä, LeKin osakkeet nousevat huomattavasti.

Ottelusta on odotettavissa keskiviikkoiseen tapaan todellinen tunteikas kamppailu, jossa taklauksia ja kahinoita riittää varmasti molemmille joukkueille sekä annettavaksi että otettavaksi. Oli jääkiekon ’’väkivaltaisuudesta’’ mitä mieltä tahansa, on myönnettävä, että fyysisellä osastolla jaettava henkinen yliote on painonsa arvoinen kullassa, kun joukkueet luistelevat jäälle perjantaina. Erikoistilannepelaaminen ja kärkipelaajien onnistuminen ovat molemmin puolin kovassa huudossa. Luvassa on joka tapauksessa todella hieno kiekkoilta, tätä ei kannata jättää väliin!

Mestiksen (Lauri Lehtinen) tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää