Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS pelaa kotiottelunsa myös jatkossa Veritas Stadionilla

 
TPS pelaa kotiottelunsa myös jatkossa Veritas Stadionilla

FC TPS Turku Oy sekä turkulaisen Veritas Stadionin taustalla toimivat kiinteistöyhtiö ja markkinointiyhtiö ovat päässeet sopimukseen siitä, että TPS pelaa Veikkausliigan ja UEFA.n kilpailujen alaiset kotiottelunsa myös jatkossa Veritas Stadionilla. TPS:hän harkitsi viime kauden jälkeen, että se siirtäisi kotiottelunsa Veritas Stadionilta Paavo Nurmi Stadionille taloudellisista syistä.

- Tämä ratkaisu on tietenkin todella tärkeä koko turkulaisen jalkapalloilun kannalta. Nämä neuvottelut ovat vaatineet kummaltakin osapuolelta kärsivällisyyttä, mutta positiivinen asia on se, että prosessi on lähentänyt TPS:n ja FC Interin taustajoukkoja. Tulevaisuuden kasvualusta paremmalle yhteistyölle seuraihmisten välillä on nyt olemassa, mutta kentällä kilpailu jatkuu vähintään yhtä kiivaana, FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Marco Casagrande linjaa.

- Nyt solmittu sopimus kattaa kaudet 2010-2012. Samalla me luomme pohjaa sille, että olemme tulevaisuudessa yhdessä entistä tiiviimmin kehittämässä Veritas Stadionia ottelutapahtumapaikkana, sekä luomassa stadionille parempia toimintaolosuhteita myös taloudellisesti. TPS pääsee jo alkavalla kaudella jakamaan ottelutapahtumien tuottoja yhdessä Veritas Stadionin markkinointiyhtiön kanssa. Teemme töitä myös sen eteen, että TPS-henkiset ihmiset kokevat stadionin tämän sopimuksen myötä paremmin omakseen, Casagrande vielä muistuttaa.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

TPS:n naisten edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty Tomi Ruuhikorpi.

Lue lisää
Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

FC Inter on solminut pelaajasopimukset Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen keskikenttäpelaajien Mikko Kuninkaan ja Niilo Mäenpään kanssa.

Lue lisää
Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

FC Inter on solminut loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen Tero Mäntylän kanssa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

FC Inter on tänään vapauttanut Shefki Kuqin seuran edustusjoukkueen valmentajan tehtävistä. Valmennusvastuun ottaa aiemmin apuvalmentajana toiminut Fabrizio Piccareta.

Lue lisää
Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Suomessa HJK:ta kahteen otteeseen edustanut hyökkääjä Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin heinäkuun loppuun kestävällä sopimuksella, jossa on seuran optio loppukaudesta.

Lue lisää