Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS:n Veikkausliigajoukkueen valmennusryhmä on koossa

 
TPS:n Veikkausliigajoukkueen valmennusryhmä on koossa

Veikkausliigakauteen valmistautuva TPS on saanut kauden 2010 valmennusryhmänsä kokoon. TPS:n uudeksi päävalmentajaksi nimettiin tammikuussa Marko Rajamäki, mutta hänen ympärilleen koottu muukin valmennusryhmä on nyt koossa.

TPS:n edustusjoukkueen kakkosvalmentajaksi on nimetty pitkän pelaajauran Suomessa puolustajana tehnyt Diego Corpache. 33-vuotias argentiinalainen saapui pelaajana Suomeen kaudeksi 2001 ja hän ehti edustaa turkulaista FC Interiä Veikkausliigassa kaikkiaan kahdeksan kauden ajan. Corpache voitti Interin riveissä Suomen mestaruuden vuonna 2008. Viime kauden Corpache edusti Hakaa, mutta hänen kautensa katkesi polvivammaan. Hän pelasi urallaan yhteensä 167 Veikkausliigaottelua ja viimeisteli niissä viisi maalia.

TPS:n edustusjoukkueen valmennusryhmään liittyy myös sen reservijoukkueen, ÅIFK:n, päävalmentaja Simo Valakari. TPS haluaa Valakarin valinnalla tiivistää entisestään TPS:n ja ÅIFK:n välistä yhteistyötä.

TPS:n maalivahtivalmentajaksi valittiin helmikuussa Timo Aaltonen. Joukkueen fyysisestä valmennuksesta vastaa viime vuoden tapaan Mika Lehtimäki.

- Olen erittäin tyytyväinen tähän ryhmään ja siihen, että päädyimme tähän kokonaisuuteen maltillisesti. Työnteko ja valmistautuminen kauteen jatkuu täydellä teholla, päävalmentaja Marko Rajamäki tiivistää.

- Diego on jatkossa mukana myös akatemian aamuharjoituksissa ja Simolla on päävastuu on edelleen ÅIFK:n kanssa. Meillä on nyt sopiva tasapaino edustuksen, ÅIFK:n ja akatemian kesken, toimitusjohtaja Marco Casagrande toteaa puolestaan tyytyväisenä.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

FC Inter on solminut loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen Tero Mäntylän kanssa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

FC Inter on tänään vapauttanut Shefki Kuqin seuran edustusjoukkueen valmentajan tehtävistä. Valmennusvastuun ottaa aiemmin apuvalmentajana toiminut Fabrizio Piccareta.

Lue lisää
Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Suomessa HJK:ta kahteen otteeseen edustanut hyökkääjä Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin heinäkuun loppuun kestävällä sopimuksella, jossa on seuran optio loppukaudesta.

Lue lisää
Tatu Varmanen siirtyy Interiin

Tatu Varmanen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut kaksivuotisen sopimuksen 18-vuotiaan puolustaja Tatu Varmasen kanssa.

Lue lisää
Brasilialaistoppari Alan Henrique ja FC Inter sopimukseen

Brasilialaistoppari Alan Henrique ja FC Inter sopimukseen

FC Inter on solminut kauden 2017 kattavan sopimuksen brasilialaisen 25-vuotiaan Alan Henriquen kanssa.

Lue lisää