Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Turku-Pesis viides HalliSM-turnauksessa

 
Turku-Pesis viides HalliSM-turnauksessa

Turku-Pesis lähti eilen ratkenneeseen HalliSM-turnaukseen oman alkulohkonsa voittajana, sai lopputurnauksen ensimmäisissä peleissä vastaansa turnauksen hopea- ja pronssijoukkueet ja sijoittui viidenneksi.

Menneenä viikonloppuna Porin Karhuhallissa pelattiin naisten pesäpallon HalliSM-lopputurnaus. Kirittäret Jyväskylästä tekivät historiaa voittamalla kuudennen hallimestaruutensa kaikkien aikojen ensimmäisenä joukkueena. Hopealle sijoittui Porin Pesäkarhut ja pronssille Seinäjoen Petojussit.

Turku-Pesis kovassa lohkossa

- Lopputurnauksen tahti oli tiivis, sillä pelasimme kahden päivän sisään kolme peliä. Tämä vaati pelaajilta paljon ja oli kesän peleihin verrattuna hyvin erityyppinen koitos niin fyysisesti kuin henkisestikin, pohtii ulkopelinjohtaja Timo Lamminen.

Turku-Pesiksen naisten Superpesisjoukkue aloitti ottelunsa lauantaina Petojusseja vastaan. Seinäjoen Petojussit olivat oman alkulohkonsa voittajia, joten ottelussa oli vastakkain kaksi lohkovoittajaa. Turku joutui kuitenkin nöyrtymään pohjanmaalaisten edessä jaksoin 2-0, jonka jälkeen alkoi valmistautuminen viime vuoden hallimestaria Pesäkarhuja vastaan.

Turku voitti Pesäkarhut alkulohkon pelissä kuukausi sitten, mutta nyt porilaiset olivat ottaneet opiksi edellisestä pelistä ja veivätkin ottelun nimiinsä 2-0. Pori voitti Petojussit keskinäisessä pelissä, joten tämä tarkoitti porilaisten matkaa loppuotteluun, seinäjokelaiset mittelivät pronssista ja turuttaret taasen sijoista viisi ja kuusi.

Sijoitusottelu Viinijärveä vastaan

Alun perin lopputurnaukseen piti osallistua Pesä Ysit Lappeenrannasta, joka kuitenkin luopui paikastaan. Lopputurnauspaikka, myönnettiin parhaalle lopputurnauksesta pudonneelle joukkueelle, Viinijärven Urheilijoille. Sunnuntaina sijoitusottelussa Turku kohtasi Viinijärven. Tämän ottelun Turku-Pesis voitti jaksoin 2-0.

- Turnaus oli keskellä harjoituskautta ja harjoittelu tähtää kesän peleihin, valmistautuminen ja herkistely turnauksen osalta jäi valitettavan vähäiseksi. Kompromisseja oli tehtävä, vaikka arvostammekin HalliSM-turnausta kovasti. Sen tuomat pelit katkaisivat sopivasti pitkän, jo marraskuun alusta alkaneen sisäharjoittelukauden, Lamminen summaa.

Turku-Pesiksen tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turku-Pesis ry - logo

Turku-Pesis - 2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSuperpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen sarjajärjestelmät uudistuvat. Kaksinkertaisen runkosarjan lisäotteluista, kuten paikalliskierroksista ja valintaotteluista, luovutaan. Tilalle tulevat ylempi ja alempi jatkosarja.

Lue lisää
Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Perinteikäs Imatran Pallo-Veikot tekee usealla saralla paluuta parrasvaloihin.

Lue lisää
Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Lapuan Virkiä on voittanut viisi edellistä naisten Suomen mestaruutta pesäpallossa. Neljästi loppuotteluvastustajana on ollut Kirittäret Jyväskylästä.

Lue lisää
Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Superpesiksen mitaliottelut alkavat viikonloppuna. Mitä pidemmälle kausi on edennyt, sitä enemmän on tarvittu tiukkojen tilanteiden kylmäpäisiä ratkaisijoita.

Lue lisää
Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Superpesiksessä siirrytään puolivälierävaiheeseen tiistaina. Säiden haltijan luomat alkukauden haasteet kääntyivät lopulta hyväksi torjuntavoitoksi, kun yleisö löysi runkosarjan ratkaisuotteluissa mukavasti paikan päälle katsomoihin.

Lue lisää
Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Miesten Superpesiksen lyöjä- ja tehotilastojen kärkipäässä on nähty alkukaudesta yllätysnimiä tuttujen kasvon rinnalla. Yksi heistä on toukokuun pelaajaksi valittu Alajärven Ankkureiden Sami Mikkolanaho.

Lue lisää