Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lehkonen Turku-Pesiksen riveissä tulevana kesänä

 
Lehkonen Turku-Pesiksen riveissä tulevana kesänä

Turku-Pesiksen nopeajalkainen etenijä ja kovakätinen koppari Iina Lehkonen, 24, on kirjoittanut vuodenmittaisen jatkosopimuksen Turku-Pesiksen kanssa. Viime vuoden runkosarjassa etenijätilastossa sijalle 24. sijoittunut Lehkonen toivoo löytävänsä maksimivireen tälle kaudelle.

- Toivon pystyväni pelaamaan ehjän kauden lisäksi sillä taitotasolla, mikä itsestäni maksimissaan löytyy, Lehkonen kuivailee odotuksia kaudesta.

- Joukkueen osalta odotan, että pystyisimme vihdoin pelaamaan omalla tasolla ja altavastaajana peleihin lähteminen vaihtuisi itseluottamukseen. Tällä kaudella kun pystymme oikeasti voittamaan sarjan kaikki joukkueet!

Myöskään Lehkonen ei ole täysin vammoitta säilynyt viime kausia, mutta tällä hetkellä aletaan olla voiton puolella.

- Suurimmat ongelmat viime vuosina on ollut selkäni kanssa, mutta nyt se on ollut hyvin hallinnassa. Siitä olen tosi positiivin mielin. Pikkuvaivoja tulee iän myötä, mutta kaikki raajat ovat vielä tallella, hymyilee Lehkonen.

Hyvä joukkue kasassa

Lehkonen kuvailee tämänkautista Turku-Pesiksen Superin joukkuetta sekoitukseksi uutta ja vanhaa, vanhaa ja nuorta. Hän kertoo joukkueella olevan todellista potentiaalia hyville sijoituksille tulevana kesänä.

- Tekemisen meininki on ollut hyvä läpi talven ja tulee varmasti näkymään kesällä, kuvailee Lehkonen.

Lehkonen on pelannut Superpesiksessä hyvin kaksi kautta ja hänelle tulikin kyselyitä viime kauden päätyttyä myös muilta seuroilta pelaamisesta. Lehkosen valinta oli kuitenkin helppo lyhyen pohdinnan jälkeen.

- Tästä joukkueesta löytyy parhaat tyypit ja joukkuekaverit, joita en vaihtaisi. Kaikki ovat siis huipputyyppejä myös kentän ulkopuolella, Lehkonen päättää.

Turku-Pesiksen tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turku-Pesis ry - logo

Turku-Pesis - 2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSuperpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen sarjajärjestelmät uudistuvat. Kaksinkertaisen runkosarjan lisäotteluista, kuten paikalliskierroksista ja valintaotteluista, luovutaan. Tilalle tulevat ylempi ja alempi jatkosarja.

Lue lisää
Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Perinteikäs Imatran Pallo-Veikot tekee usealla saralla paluuta parrasvaloihin.

Lue lisää
Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Lapuan Virkiä on voittanut viisi edellistä naisten Suomen mestaruutta pesäpallossa. Neljästi loppuotteluvastustajana on ollut Kirittäret Jyväskylästä.

Lue lisää
Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Superpesiksen mitaliottelut alkavat viikonloppuna. Mitä pidemmälle kausi on edennyt, sitä enemmän on tarvittu tiukkojen tilanteiden kylmäpäisiä ratkaisijoita.

Lue lisää
Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Superpesiksessä siirrytään puolivälierävaiheeseen tiistaina. Säiden haltijan luomat alkukauden haasteet kääntyivät lopulta hyväksi torjuntavoitoksi, kun yleisö löysi runkosarjan ratkaisuotteluissa mukavasti paikan päälle katsomoihin.

Lue lisää
Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Miesten Superpesiksen lyöjä- ja tehotilastojen kärkipäässä on nähty alkukaudesta yllätysnimiä tuttujen kasvon rinnalla. Yksi heistä on toukokuun pelaajaksi valittu Alajärven Ankkureiden Sami Mikkolanaho.

Lue lisää