Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS:n ja Ray Backmanin yhteinen tie päätökseen

 
TPS:n ja Ray Backmanin yhteinen tie päätökseen

TPS ja Ray Backman ovat purkaneet sopimuksensa kauden 2010-2011 osalta. TPS:n ja Backmanin tiet eroavat seitsemän yhteisen kauden jälkeen, mutta kaikin puolin hyvässä yhteisymmärryksessä. Backmanilla on TPS:stä vain hyvää sanottavaa.
- Olo on hyvin haikea, sillä nämä seitsemän vuotta ovat ylä- ja alamäistä huolimatta olleet itselleni hyvin antoisia ja olen saanut tehdä täysipäiväisesti sitä työtä mistä todella tykkään. Turussa viettämäni aika on pitänyt sisällään paljon hienoja hetkiä ja hienoja ihmisiä ja haluan ajatella, että tekemäni työ on auttanut viemään seuraa urheilullisesti eteenpäin.

TPS Salibandy ry:n puheenjohtaja Kalevi Kurkijärvi on vaatimattomana miehenä tunnettua Backmania suorasanaisempi.

- Jos katsotaan ihan pelkästään kilpailullista menestystä, ennen Rayn saapumista seuralla ei ollut yhtään junioreiden SM-mitalia ja miesten edustusjoukkue oli juuri pudonnut 2. divisioonaan. Nyt seitsemän vuotta myöhemmin junioreilla on 18 SM-mitalia, poikamaajoukkueissa on säännöllistä TPS-edustusta ja miesten edustusjoukkue on vakiinnuttanut paikkansa Salibandyliigassa. Vaikka Ray ei tietenkään jokaista SM-mitalia ole ollut itse hankkimassa, on ihan selvä, että hänen vaikutuksensa tähän seuraan on ollut lähtemätön.

Backmanin lähdön myötä TPS:n miesten edustusjoukkueen valmennustiimissä tulee muutoksia.

- Miesten valmennuksesta ja sopimustilanteesta tiedotetaan sitten lähiaikoina erikseen. Tilanne on tällä hetkellä positiivinen, sopimuspelaajia on enemmän kuin kymmenen ja pelaajaneuvotteluja käydään parhaillaan, toteaa Kurkijärvi.

TPS-valmennuksen kevään junioripelien jälkeen jättävän Backmanin tulevaisuuteen kuuluu edelleen hyvin kiinteästi salibandy.

- Eiköhän jonkinlaisia uutisia tule ihan piakkoin, toteaa ”Backe” ja hymyilee arvoituksellisesti.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPerttu Kytöhonka on FBC Turun uusi päävalmentaja

Perttu Kytöhonka on FBC Turun uusi päävalmentaja

Turkulaiselle salibandyväelle tuttu Perttu Kytöhonka on FBC Turun valinta uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
TPS ensimmäistä kertaa uudessa Kupittaan palloiluhallissa

TPS ensimmäistä kertaa uudessa Kupittaan palloiluhallissa

TPS:n miesten salibandyliigajoukkue pääsee tulevana lauantaina pelaamaan ensimmäisen ottelunsa uudessa kotihallissaan, vastavalmistuneessa Kupittaan palloiluhallissa.

Lue lisää
Tepsillä keskiviikkona neljän pisteen ottelu

Tepsillä keskiviikkona neljän pisteen ottelu

Maajoukkuetauko on vietetty ja keskiviikkona palataan jälleen tositoimiin, kun TPS saa kotiluolaansa vieraaksi espoolaisen Esport Oilersin.

Lue lisää
TPS:lle tuttu vastus puolivälieriin

TPS:lle tuttu vastus puolivälieriin

Miesten edustusjoukkueelle tulee puolivälierissä vastaan Jyväskylän Happee. Samat joukkueet kohtasivat myös viime keväänä, jolloin jyväskyläläiset etenivät välieriin voitettuaan seitsemännen ja ratkaisevan ottelun.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Eero Jalo hyökkää TPS:n riveissä seuraavat kolme kautta

Eero Jalo hyökkää TPS:n riveissä seuraavat kolme kautta

TPS Salibandy on tehnyt erittäin merkittävän jatkosopimuksen kiinnittämällä lupaavan Eero Jalon seuraan ainakin kolmeksi seuraavaksi kaudeksi. Jalon ja TPS:n tuore sopimus ulottuu siis kevääseen 2019 asti.

Lue lisää