Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Inter tasapeliin Veikkausliiga-avauksessa

 
Inter tasapeliin Veikkausliiga-avauksessa

FC Inter pelasi kauden ensimmäisen Veikkausliigaottelunsa maanantai-iltana Veritas Stadionilla.

Ottelu alkoi epätasaisella kentällä vauhdikkaasti, sillä jo toisella minuutilla IFK:n Sasha Anttilainen pääsi puolittain läpi pitkän pystysyötön päätteeksi. Hänen laukaus epäonnistui Inter-puolustuksen ahdistellessa.

Tämän jälkeen pelissä mentiinkin sitten Interin komennossa. Varsinkin vasemmalla laidalla pelannut Daniel Antunez aiheutti jatkuvasti vaikeuksia IFK:n puolustukselle nousuillaan. Hänen nousustaan Interin Joni Kauko pääsi tälläämään noin 20 metristä, mutta suunta ei ollut ihan toivottu.

Tämän jälkeen Inter sai pelattu kyllä vaarallisia hyökkäyksiä, mutta liian usein pallo ajautui keskelle tai hyökkäyksen se viimeinen syöttö epäonnistui.

Ihan ensimmäisen jakson lopulla alkoi sitten tapahtua. IFK:n Anttilainen oli jälleen puolittain läpi 37. minuutilla, mutta David Monsalve peitti tilanteen hyvällä vastaantulolla. Minuuttia myöhemmin kanukki-veskari torjui hyvin Patrik Rikamann pusku.

Pelin maalit nähtiin lopulta minuutin sisään ensimmäisen jakson lopulla. Ensin onnistui Inter 43. minuutilla, kun Henri Lehtonen siirsi komean taustanousun päätteeksi pallon IFK-maalin takakulmaan. Syötön tarjoili Mika Mäkitalo.

Minuuttia myöhemmin pallo oli Interin maalissa, kun Petteri Forsell tälläsi ehkä epäselvästä paikasta tuomitusta vapaapotkun ohi David Monsalven.

Toisen jakson alku oli Interin kannalta hyvä, kun Guillano Grot pääsi yrittämään Daniel Antunezin tarjoilusta. Komean laukauksen torjui hyvin IFK-vahti Gustav Långbacka.

Inter jatkoi toisella jaksolla pallon pitämistä, mutta seuraavan vaarallisen paikan loi vastahyökkäyksiä kytännyt vierasjoukkue. Maalinteossa ensimmäisellä jaksolla onnistunut Forsell tarjoili komean keskityksen Anttilaiselle, mutta David Monsalve torjui hyvin.

Myös ex-Inter-pelaaja Mika Niskalalla oli paikka, mutta hänen kuti vastapalloon meni vähän ohi pystytolpan.

Viimeisen 20 minuutin aikana IFK-pääsi vastahyökkäyksiin Interin tuskaillessa hyökkäyskolmanneksella viimeisten syöttöjen kanssa. Paikkansa oli IFK:sta Paatelaisella, Ante Siminacilla ja Vilhelm Ingvesillä, mutta kukaan heistä ei pystynyt ohittamaan hyvin pelannutta Monsalvea.

Interin oikeastaan paras maalipaikka tuli nopean vapaapotkun päätteeksi. Lehtosen keskitystä maalille rynninyt Antunez ei kuitenkaan onnistunut ohjaamaan sisään. Myös Grot oli lähellä maalivahdin epäonnistuneen vapaapotkun jälkeen, mutta huono viimeinen kosketus vesitti tilanteen.

Kaiken kaikkiaan Interin hallitseman pelin 1-1-lopputulos on oikeutettu. Samaa mieltä oli myös joukkueen päävalmentaja Job Dragtsma.

- Ensimmäinen peli on aina vaikea. Pystyimme pitämään palloa, mutta IFK:n vastahyökkäyspeli aiheutti meille vaikeuksia. Kaiken kaikkiaan tasapeli oli ottelusta oikeutettu lopputulos tästä pelistä, sanoi tyytyväisen oloinen Inter-luotsi ottelun jälkeen.

Dragtsman kanssa samoilla linjoilla oli myös Inter-kippari Henri Lehtonen.

- Saimme kyllä pidetty palloa, mutta viimeisellä kolmanneksella olimme aseettomia. Toisaalta kummallakin joukkueella oli paikkansa, joten piste tästä ottelusta on ihan hyvä juttu, sanoi Lehtonen pelin jälkeen.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää