Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

VMP tarjoaa lauantaina kaikille finaalipaidan

 
VMP tarjoaa lauantaina kaikille finaalipaidan

Tiensä SM-liigan finaaleihin selvittänyt TPS ja joukkueen pääyhteistyökumppani VMP tarjoavat lauantaina suuria elämyksiä Turkuhallin yleisölle jakamalla jokaiselle finaalipaidan.

Viime viikolla brändiuudistuksensa julkaissut ja nimensä Varamiespalvelusta VMP:ksi muuttanut henkilöstöpalvelualan konserni lähti ilomielin mukaan mustien ja valkoisten T-paitojen jakamiseen upean tunnelman Turkuhalliin luoneelle yleisölle.

- Olemme toimineet jo monen vuoden ajan TPS:n kumppanina ja tehneet yhteistyössä innovatiivista markkinointiyhteistyötä. Olemme toimineet suomalaisessa urheilumarkkinoinnissa edelläkävijöinä mm. Youtuben hyödyntämisessä, toteaa VMP:n markkinointijohtaja Ville Heinonen.

- Kiitos TPS:n tämän kauden upean menestyksen, yhteistyössä on hieno mahdollisuus ottaa uusia askelia ja toteuttaa Suomen mittakaavassa ainutlaatuinen kampanja.

TPS:n upea taistelu SM-liigan finaaliin on siivittänyt Turkuun uskomattoman jääkiekkohuuman, joka on näkynyt niin Turkuhallin lehtereillä kuin kaupungillakin.

- TPS:n yhteisöllisissä medioissa on toivottu ja odotettu tämän tyyppistä tempausta. On hienoa, että VMP haluaa olla edelläkävijänä nostattamassa kiekkohuumaa yhä korkeammalle. Taloudellisestikin VMP:n panostus on erittäin mittava, toteaa HC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Kari Hietarinta.

- TPS:n kevään menestys luo uudenlaista yhteishenkeä Turkuun ja lähiseudulle. TPS yhdistää energisillä esityksillään turkulaiset ja varsinaissuomalaiset. VMP haluaa olla mukana tarjoamassa jääkiekkokansalle elämyksiä, Heinonen kommentoi.

Sujuvan otteluelämyksen takaamiseksi Turkuhallin ovet aukeavat lauantaina jo kello 15.00. Toinen finaaliottelu TPS-HPK alkaa lauantaina 24.4. klo 17.00 Turkuhallissa.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää