Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS solmi tukun sopimuksia

 
TPS solmi tukun sopimuksia

TPS:n ensi kauden joukkueen rakennustyö on hyvässä vauhdissa ja viimeisimpinä nimensä jatkosopimukseen kaudelle 2010–2011 kirjoittivat Max Kolu, Jens Skålberg ja Marko Virtala. Uusina pelaajina ensi kaudelle TPS:n riveihin liittyvät puolustaja Miika Huczkowski sekä hyökkääjät Robin Bergman ja Jussi Tapio.

26-vuotiaalle TPS-kasvatti Max Kolulle tuleva kausi on jo neljäs TPS:n paidassa. TPS:n pelaajakoordinaattori Ari Vuori arvostaa Maxin roolia joukkueessa.

- Max kuuluu valmennuksen luottopelaajiin. Tärkeä roolipelaaja, jota voidaan käyttää monipuolisesti eri tilanteissa.

Viime kaudella ensimmäiset ottelunsa TPS-paidassa pelanneet puolustaja Jens Skålberg, 24, ja hyökkääjä Marko Virtala, 25, osoittivat ratkaisupelien aikana sitä potentiaalia mitä heiltä on odotettavissa myös tulevilla kausilla.

- Marko tunnettiin jo entuudestaan hyvänä pelaajana ja hän lunasti hyvillä otteillaan ne odotukset playoffeissa mitä häneen asetettiin. Jens kehittyi huimasti kauden aikana ja ensi vuonna on lupa odottaa samansuuntaista kehitystä, Vuori kommentoi.

27-vuotias JYP-kasvatti Huczkowski pelasi viime kaudella Bluesissa 46 runkosarjan peliä, joissa hän teki tehot 4+11. SM-liigan runkosarjassa 349 ottelun kokemuksen omaava puolustaja tuo Vuoren mukaan kokemusta ja varmuutta TPS:n puolustukseen.

- Huczkowski on monipuolinen puolustaja, joka taitaa niin kiekollisen kuin fyysisen pelaamisen. Hän tuo joukkueeseen myös hyvää kokemusta, jota hieman menetimme tämän vuoden joukkueesta.

TPS on lisäksi tehnyt sopimukset kahden lupaavan Mestis-laitahyökkääjän, Robin Bergman ja Jussi Tapio, kanssa. Viime kaudella Vaasan Sportia edustanut 21-vuotias ruotsalaishyökkääjä Bergman oli joukkueensa kolmanneksi paras maalintekijä tehden 43 ottelussa tehot 20+8. TuTo:n viime kauden toiseksi paras pistemies 24-vuotias Jussi Tapio teki 44 ottelussa huimat 22+26 tehot. Molempien hyökkääjien sopimuksissa on tryout-pykälä.

- Tapio kehittyi viime vuonna Mestiksessä ja ansaitsee mahdollisuuden yrittää SM-liigassa. Hänen vahvuutensa ovat kiekollisessa pelissä ja maalinteossa.

- Robin Bergman suoraviivainen ja fyysinen pelaaja, joka osoitti viime kaudelle, että potentiaalia riittää korkeammillekin tasoille, Vuori kuvailee kolme kautta Pohjois-Amerikan juniori- ja yliopistosarjoissa pelannutta kiekkoilijaa.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle
Oula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää