Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Johnell Wyatte palaa Turkuun

 
Johnell Wyatte palaa Turkuun

Kausilla 2007 ja 2008 Trojansissa pelannut Johnell Wyatte palaa jälleen Trojansin vahvuuteen, tällä kertaa paitsi pelaajana, myös hyökkäyksen koordinaattorina.

Varsinaiseksi yleismieheksi osoittautunut Johnell pelasi aikaisempina kausinaan useilla eri pelipaikoilla, mutta monipuolisuus ylsi vielä kentän ulkopuolellekin. Wyatte tunnetaan myös hiphop-artistina, jonka taiteilijanimi Anomos on sekin tullut monelle tutuksi.

Ensimmäisellä kaudellaan Johnell ehti olla maassa vain viikon, kun hän kertoi haluavansa äänittää Trojansille oman rap-kappaleen. Eipä siinä sitten muuta kuin mies studioon ja biisi tekoon. Kappale herätti ansaittua huomiota ja sitä on ladattu Trojansin nettisivuilta tuhansia kertoja. Sana kiiri eteenpäin ja pian Anomos nähtiin esiintymässä kaupungin ykkösyökerhon lavalla. Seuraavana kesänä keikkoja oli jo eri puolilla Suomea. Johnellin musiikkiharrastus ei laajuudestaan huolimatta ole heikentänyt miehen peliesityksiä piiruakaan. Tunnollisena työntekijänä Johnell on aina antanut kentällä sataprosenttisesti kaikkensa.

Tänä vuonna Anomos on tehnyt jo uuden Trojans-tunnarinsa valmiiksi rapakon takana. Trojansin ensimmäinen kotiottelu pelataan maanantaina 14.6. kello 18.30 ja Anomoksen Get On My Back tulee varmasti kaikumaan Urheilupuiston yläkentänkin ämyreistä useaan kertaan.

Turku Trojansin tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle


Turku Trojans - logo

Trojans - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Saksan mestari Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan

Saksan mestari Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan

Maajoukkuemies Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan. Edelliset kaksi kautta Saksassa pelannut sisempi laitahyökkääjä on tehnyt sopimuksen viime kauden hopeajoukkueen, turkulaisen Anders Trojansin kanssa.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää
Vaahteraliigan ykköstykki Crawford Trojansiin

Vaahteraliigan ykköstykki Crawford Trojansiin

Syksyn varmasti kovin siirtouutinen on viime kaudella Vaahteraliigassa eniten jaardeja ja pisteitä keränneen keskushyökkääjä Jocques Crawfordin siirtyminen Seinäjoki Crocodilesista Turkuun ja Trojansiin.

Lue lisää
Trojansin linjaan kokoa ja kokemusta

Trojansin linjaan kokoa ja kokemusta

Trojansin hyökkäyksen linja saa odotetun paluumuuttajan, kun Kamran Osman palaa kasvattajaseuraansa.

Lue lisää
Sami Toivonen vahvistamaan Trojansia

Sami Toivonen vahvistamaan Trojansia

Komearaaminen maajoukkuetukimies Sami Toivonen tekee kaudella 2014 paluun Trojansin pelipaitaan kahden vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää