Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kovia vahvistuksia TPS:n ensi kauden joukkueeseen

 
Kovia vahvistuksia TPS:n ensi kauden joukkueeseen

Jääkiekon Suomen mestaruuden voittanut TPS sai kovia vahvistuksia ensi kauden joukkueeseensa, kun viimeisimpinä pelaajina nimensä jatkosopimukseen kaudelle 2010–2011 kirjoittivat tshekkihyökkääjä Tomas Plihal ja puolustaja Markus Nordlund. Uutena pelaajana joukkueeseen liittyy yhdysvaltalainen puolustaja Garrett Raboin.

TPS:n sai kovan vahvistuksen sentteriosastolleen, kun NHL-taustainen Tomas Plihal teki jatkosopimuksen ensi kaudelle. 27-vuotias hyökkääjä teki pelaamissaan 52 runkosarjan ottelussa tehot 19+18.

- Tomas on viihtynyt Turussa ja haluaa yhä kehittyä pelaajana suuressa roolissa, jonka voimme hänelle tarjota, TPS:n pelaajakoordinaattori Ari Vuori kommentoi tshekkitähden jatkosopimusta.

Vahvistuksia saatiin myös puolustukseen, sillä jatkosopimuksen allekirjoitti myös erittäin vahvat playoffit pelannut Markus Nordlund. Isokokoinen Nordlund teki 15 playoff-ottelussa tehot 4+4.

- Markus on kehittynyt kahden vuoden aikana huomattavasti. Hän olikin playoffeissa yksi parhaista puolustajista ja mikä tärkeintä, niin hänen kehityskäyränsä on yhä ylöspäin, Vuori paljastaa.

Vahvaa kiekollista osaamista TPS:n puolustukseen tuo 25-vuotias rightin puolustaja Garrett Raboin. Yliopistosarjassa kovia tehoja takonut Raboin on valittu kahtena edellisenä vuotena NCAA:n WCHA-yliopistosarjan tähdistöviisikoihin.

- Kahdella edellisellä kaudella joukkueensa kapteenina toiminut Garrett on taisteleva ja hyvä kiekollinen puolustaja, jolla on paljon samoja ominaisuuksia kuin Lee Sweattillä hänen tullessa yliopistosarjasta, Vuori kommentoi.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulleMarkusNordlund

Markus Nordlund

27.7.1985 Eurajoki
Tiedot

TomasPlihal

Tomas Plihal

28.3.1983 Frydlant, CZE
Tiedot


Oula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää