Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS solmi sopimuksia junioriensa kanssa

 
TPS solmi sopimuksia junioriensa kanssa

HC TPS on tehnyt sopimuksen kolmen oman kasvattinsa kanssa kaudelle 2010–2011. Sopimukseen nimensä kirjoittivat hyökkääjä Mikko Laine sekä puolustajat Mikael Aaltonen ja Markus Palmroth.

Sopimukset tehnyt kolmikko pelasi viime kaudella pääasiassa Mestistä ja nuorten SM-liigaa, mutta Aaltonen ja Laine saivat tililleen jo ensimmäiset ottelut myös Jääkiekon SM-liigassa. TPS:n pelaajakoordinaattori Ari Vuori näkee, että omien nuorten ottaminen liigaryhmään on erittäin tärkeää.

- Seurassamme on erittäin paljon lupaavia nuoria pelaajia, joista haluamme pitää hyvää huolta ja kehittää heitä pelaajina suurempiin rooleihin. A-nuorten kantavana teemana ollut kokonaisvaltainen yksilön kehitys pyrkii juuri tämän potentiaalin hyödyntämiseen.

- Aaltosella, Laineella ja Palmrothilla on jo vuoden kokemus liigaharjoittelusta ja tänä vuonna he taistelevat tasaisesti peliajasta muun joukkueen mukana, Vuori kommentoi.

Kesän aikana TPS:n A-nuorista liigaryhmän mukana harjoittelevat myös hyökkääjät Santtu Huhtala, Toni Kluuskeri ja Topi Taavitsainen sekä puolustaja Olli-Pekka Viitaniemi.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää