Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Inter matkaa sunnuntaina Vaajakoskelle JJK:n vieraaksi

 
Inter matkaa sunnuntaina Vaajakoskelle JJK:n vieraaksi

FC Inter yrittää kääntää kurssinsa parempaa suuntaan sunnuntaina JJK:n vieraana. Ottelu omissa kotiotteluissaan vielä voitoitta olevan JJK:n vieraana alkaa kello 18.30.

Liekö JJK:n mollivoittoisen kotivireen syynä evakkomatka Vaajakosken Liikuntapuiston kentälle, missä joukkue on pelannut kevään kotiottelunsa. Syy tähän on yksikertaisesti se, että joukkueen oma kenttä Harjulla on remontissa. JJK-Inter – ottelun piti olla alun perin Harjun ensimmäinen ottelu, mutta ihan pelikuntoon kenttää ei vielä saatu.

Valmentajaa viime kauden päätteeksi vaihtanut JJK on pelannut kevään kaksijakoisesti. Aluksi näytti, että JJK kulkee voitosta voittoon, mutta nyt tahti on laantunut. Joukkueella on ollut vaikeaa varsinkin kotiotteluissa, joista ei ole tullut kuin yksi voitto.

Interin päävalmentaja Job Dragtsma myöntää, että kevään otteluissa joukkueen pelaaminen on ollut vaikeaa.

- Itse pelaaminen ei ole ollut meidän suurin ongelma, vaikka siinäkin on parannettavaa. Olemme tehneet liikaa helppoja virheitä, joista vastustaja on päässyt rokottamaan helposti. Näistä virheistä on päästävä eroon, korostaa Dragtsma.

Dragtsman mukaa joukkue on tällä hetkellä siinä tilanteessa, että pisteitä pitää tulla.

- Puheet eivät enää auta, vaan nyt on tekojen aika. Meidän tavoite Jyväskylästä on saada hyvä tulos ja se pyritään ottamaan tiukan puolustuspelaamisen kautta, sanoo Dragtsma.

Sunnuntain vastustaja JJK on tämän kauden otteluissa pelannut viime kautta hyökkäävämpää peliä. Myös Inter-luotsi Dragtsma on pannut tämän merkille.

- Olen nähnyt heidän pelaavan. Heillä on pelaavampi joukkue kasassa kuin viime kaudella. Tiukka ja vauhdikas ottelu tullaan varmasti näkemään, ennakoi Dragtsma.

Interin terveystilanne JJK-ottelun alla on kohtalaisen hyvä. Poissaolijoita kyllä riittää, mutta heidän tilalleen löytyy paikkaajia. Nyt näyttöpaikan saa mm. maalivahti Eemeli Reponen. Dragtsman mukaan joukkue luottaa viime kaudella kahdesti ja maanantaisessa Oulu-pelissä maalia viimeiset 20 minuuttia vartioineeseen Eemeli Reposeen.

- Joukkue luottaa kyllä Reposeen. Hän on ollut harjoituksissa hyvä ja talvella ja keväällä pelatuissa Liigacupin otteluissa hän pelasi hyvin, sanoo Dragtsma.

Interin kokoonpanosta sunnuntaina puuttuvat loukkaantumisten/pelikieltojen takia Timo Furuholm, Joni Kauko sekä maalivahdit David Monsalve ja Patrick Bantamoi.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää