Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS taas tänään tulessa Paraisilla

 
TPS taas tänään tulessa Paraisilla

Suomen Cup on edennyt jo 7.kierrokselle ja TPS kohtaa Paraisten cup-kotikentällä Tampereen Ilveksen. Panoksena on paikka neljän parhaan joukossa.

Joukkueet lähtevät otteluun hieman erilaisista lähtökohdista; viime pelissä TPS otti kuokkaan IFK Mariehamnilta ja Ilves puolestaan löi TPS:n reservijoukkueen Turussa lukemin 2-3. Muutenkin Ilveksen kausi Kakkosessa on nytkähtänyt liikkeelle positiivissa merkeissä. Tilillä on neljä voittoa, yksi tasuri ja yksi tappio. Näillä tilastoilla Ilves keikkuu Kakkosen sarjataulukossa kolmantena, kuitenkin tasapisteissä sarjaa johtavan LoPa:n kanssa.

TPS:n päävalmentaja Marko Rajamäki arvostaa Suomen Cupia ja nostaa cup-menestyksen tavoitteissa korkealle.

- Suomen Cup on todella tärkeä kilpailu. Me olemme mukana kolmessa isossa kilpailussa tänä vuonna: Veikkausliiga, Suomen Cup, Eurooppa-liiga. Suomen Cupilla on samanlainen arvo kuin näillä kahdella muullakin, erittäin tärkeä juttu meille.

Ilveksen päävalmentajana toimii liigalegenda Valeri Popovits. "Tsaari" on ylpeä joukkueestaan, joka on raivannut tiensä näin pitkälle.

- On kyllä hyvä saavutus, että olemme 7. kierroksella mukana. Meillä ei ole mitään hävittävää, teemme aina kaiken mitä pystymme ja katsomme mihin se riittää.

Popovits on tällä kaudella lähinnä jättänyt pelihommat muille, mutta ei sulje pois sitä vaihtoehtoa, että itsekin hyppäisi vielä pelikentille.

- En tiedä vielä nähdäänkö minut kentällä. Katsotaan mitä tänään ja huomenna harjoituksissa tapahtuu, jos ei isoja loukkaantumisia tule, voi olla että jään pois, Tsaari valottaa.

Ilveksestä löytyy runsaasti liigakokemusta Kakkosen joukkueeksi, sillä Popovitsin lisäksi joukkueessa pelaavat muun muassa Janne Salli, Henri Scheweleff, Toni Hevonkorpi sekä Miki Sipiläinen.

TPS:n kanssa cupin ottelun järjestävä Pargas IF on päättänyt jäädyttää ottelussa Jonatan Johanssonin pelipaidan. Rajamäen mukaan Tintti pääsee esiintymään entiselle kotiyleisölleen, mutta juhlallisuudet eivät muutoin vaikuta TPS:n tekemiseen.

- Johansson nähdään varmasti kentällä, vakuuttaa Rajamäki ja jatkaa heti perään:

- Tapahtuma ei vaikuta peliimme, keskitymme tärkeimpään asiaan eli peliin itseensä. Tietenkin hieno juttu Johanssonille ja arvostan paljon hänen saavutuksiaan. Johansson on sen verran kokenut pelaaja, että vaikka arvostaa varmasti pelipaidan jäädytystä, se ei vaikuta hänen peliinsä. Päätapahtuma on kuitenkin ehdottomasti peli itsessään.

TPS vei myös edellisen cupin ottelunsa Paraisille eikä ottelun siirto lähikuntaan ole muutenkaan TPS:lle ainutlaatuinen juttu.

- Pelasimme edellisenkin kierroksen Paraisilla. TPS on tehnyt niin, että pelejä on laitettu moneen eri paikkaan jo useamman vuoden ajan, esimerkiksi Urheilupuistoon ja Kaarinaan.

TPS-Ilves pelataan keskiviikkona 9.6. Pajbackan kentällä klo 19.00 alkaen.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää