Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Turku sai vuoden 2012 Power Cupin

 
Turku sai vuoden 2012 Power Cupin

Tiukassa kilpailussa kahden hakijan kesken Turku lopulta valittiin isännöimään vuoden 2012 lentopallon jättiturnaus Power Cup. Toinen hakija oli Salo. Päätöksen teki Lentopalloliiton hallitus kokouksessaan lauantaina Seinäjoella parhaillaan menevän Power Cupin yhteydessä.

Power Cup kiertää Suomea vuosittain liiton eri alueilla ja nyt oli Lounais-Suomen järjestämisvuoro. Liiton hallituksella oli erittäin vaikea tehtävä valita järjestäjä, koska molemmat ehdokkaat ja hakemukset olivat aivan erinomaisia. Hallitus keskusteli asiasta pitkään ja kävi ehdokkaat perusteellisesti läpi. Kisa oli tiukka ja kun kahdesta hyvästä hakijasta piti valita vain yksi, niin valinta päätyi nyt Turkuun.

- Turku on ennen kaikkea strateginen valinta. Lentopalloliitto tunnistaa tulevaisuuden tarpeet ja haluaa huolehtia lentopallon harrastusmahdollisuuksista myös suuremmissa kaupungeissa ja kasvukeskuksissa, Lentopalloliiton toimitusjohtaja Hanna Iiskola-Kesonen kertoo.

- Power Cup on lajimme helmi, johon kuuluu valtavasti iloa, riemua ja yhteisöllisyyttä .Siten se on erinomainen keino markkinoida lentopalloa ja houkutella lajin pariin uusia ihmisiä. Tätä tavoitetta Turun kisaisännyys tukee erinomaisesti.

Turun Power Cupissa vetovastuussa ovat Raision Loimu, Turun Urheiluliitto, Littoisten Työväen Urheiljat, Maskun Kataja ja Liedon Parma. Lisäksi alueelta löytyy lukuisia muita seuroja, joiden apua mittavassa haasteessa myös tarvitaan. Pelialueena on Kupittaan urheilupuisto, joka tarjoaa maailman suurimmalle lasten ja nuorten lentopalloturnaukselle erinomaiset olosuhteet.

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle
Loimu kohtaa Akaa Volleyn keskiviikkona Turussa

Loimu kohtaa Akaa Volleyn keskiviikkona Turussa

Turun talousalueen penkkiurheilijoiden ja urheiluseurojen vuosikymmenten odotus päättyi, kun Turun palloiluhalli avattiin lentopallon Suomen Cupin final4 -turnausten merkeissä tammikuun alussa.

Lue lisää
Loimun kova meno jatkuu - Sammon vuoro nöyrtyä

Loimun kova meno jatkuu - Sammon vuoro nöyrtyä

Loimu ja Sampo Volley järjestivät huikean trillerin Kerttulan sunnuntai-illassa. Viisieräiseksi venynyt taistelu päättyi lopulta ansaitusti isäntien makeaan kotivoittoon. Loppunumeroiksi kirjattiin 3-2.

Lue lisää
Sampo mittaa Loimun vireen

Sampo mittaa Loimun vireen

Raision Loimu on roihahtanut lentopallon Mestaruusliigassa liekkeihin ja ottanut jo viisi puhdasta kolmen pisteen voittoa putkeen.

Lue lisää
Tähtihakkuri Chemos ponnisti Loimusta rahakentille

Tähtihakkuri Chemos ponnisti Loimusta rahakentille

Raision Loimun riveissä lentopallon Mestaruusliigassa kuluvalla kaudella loistanut ja viime kaudella Riennossa pistepörssin voittanut Michael Chemos siirtyy pelaamaan loppukaudeksi Qatarin liigaan.

Lue lisää
Mihailovicin ja Loimun tiet eroavat

Mihailovicin ja Loimun tiet eroavat

Lentopallon Mestaruusliigassa pelaavan Raision Loimun ja Dragan Mihailovicin välinen valmennussopimus on purettu.

Lue lisää
Jouluottelua Iskua vastaan käynnistää Loimun härkäviikon

Jouluottelua Iskua vastaan käynnistää Loimun härkäviikon

Viime vuosien tapaan Loimun joulutaukoa edeltävä Mestaruusliigan kotiottelu on teemoitettu Jouluotteluksi.

Lue lisää