Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Inter saa sunnuntaina HJK vieraaksi

 
Inter saa sunnuntaina HJK vieraaksi

FC Inter pelaa seuraavan Veikkausliigaottelun huomenna sunnuntaina. Vastustaja kello 19.00 alkavassa ottelussa on kovin mahdollinen, eli Veikkausliigan piikkipaikkaa hallussaan pitävä HJK.

Kauteen ylivoimaisena mestarisuosikkina lähtenyt Klubi on siis aloittanut sarjan hyvin. Joukkueella on kasassa yhdeksän pelatun ottelun jälkeen 20 pistettä. Ainoa joukkue, joka on HJK:n tällä kaudella pystynyt voittamaan, on sarjakakkonen Honka.

Helppoa ei voiton nappaaminen tule olemaan Interille edes tilastoiden valossa. Joukkueen edellisestä Klubi-voitosta on aikaa vajaat kuusi vuotta. Tuolloin Inter onnistui hakemaan 0-1 - voiton Helsingistä Arsitides Pertotin maalilla.

Kotivoitosta on aikaa sitten vierähtänyt niinkin kauan kuin reilut 14 vuotta. Seurahistoriansa ensimmäisessä Veikkausliigaottelussa kaudella 1996 Inter voitti stadilaiset Kimmo Karvisen kahdella maalilla lukemin 2-0.

Tilastot on kuitenkin tehty rikottaviksi ja nyt siihen olisi oiva mahdollisuus. Joukkueen päävalmentaja Job Dragtsman mukaan HJK-ottelu on joukkueelle erinomainen mahdollisuus tulla toden teolla mukaan kärkikamppailuun.

- HJK-ottelu on meille iso haaste. Kahden voiton avulla olemme nousseet tasaiseen kesikastiin ja nyt meillä olisi voitolla mahdollisuus nousta jälleen lähemmäs sarjataulukon yläpäätä, sanoo Interin päävalmentaja.

Kuten Dragtsma sanoi, HJK ottelu on Interille haaste. Hollantilaisluotsi pitää HJK:ta pelaajamateriaaliltaan ylivoimaisesti Suomen vahvimpana joukkueena.

- HJK:n pelaajamateriaali on sarjan paras. Yksi poissaolo ei joukkuetta heikennä, sillä heillä on heittää tilalle laadukkaita pelaajia vaihtopenkiltä. He ovat myös pelanneet tällä kaudella hyvin, tietää Dragtsma.

Vaikka Dragtsma kehuukin HJK:ta, ei hän näe kuitenkaan mitään syytä, miksei Inter voisi kirkastaa synkkää Klubi-historiaa sunnuntaina Veritas Stadionilla.

- HJK on hyvä joukkue, mutta uskon, että meillä on onnistuessamme hyvät mahdollisuudet voittaa peli. Olemme pelanneet viime otteluissa myös tuloksellisesti hyvin, mikä on nostanut joukkueen itseluottamusta vaikean alun jälkeen. Lisäksi HJK sytyttää varmasti joukkueen kuin joukkueen, tietää Dragtsma.

Inter saa lasarettiosastolta sunnuntaina peliin mukaan Guillano Grotin. Poissaolijoita ovat maalivahdit David Monsalve ja Patrick Bantamoi sekä leikkauksista toipuvat Joni Kauko ja Timo Furuholm.

Joukkueen uutta brasilialaispelaaja Davi Rancania tuskin vielä nähdään joukkueen kokoonpanossa.

- Davi Rancan tuskin pelaa HJK:ta vastaan. Juhannuksen jälkeen pelattavassa Haka-pelissä hän on jo mukana, sanoo Dragtsma.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää