Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Inter haki voiton Valkeakoskelta

 
Inter haki voiton Valkeakoskelta

Interin kesäkuu sujui tappioitta. Asia varmistui, kun joukkue haki komean 1-3 (0-0) – vierasvoiton Valkeakoskelta. Voiton tae oli vahva toinen jakso, joka takasi kaikki kolme pistettä Interille.

Inter aloitti ottelun vauhdilla. Varsinkin Kennedy Nwanganga aiheutti harmaita hiuksia Haka-puolustukselle. 2. minuutilla nigerialaispelaaja ohjasi pallon Joni Ahon keskityksestä noin seitsemästä metristä yli maalin.

Neljä minuuttia myöhemmin Kennedy oli puolittain läpi, mutta tuolloin vain Toni Kuivaston viime hetken liukutaklaus esti jo varmalta näyttäneen Interin johtomaalin.

Hakan vahva jakso avausjaksolla nähtiin vartin pelin jälkeen. Tuolloin sekä Jarno Mattilalla että Mikko Innasella oli omat paikkansa ohittaa Inter-maalilla pelannut Eemeli Reponen. Tässä hakalaiset eivät kuitenkaan onnistuneet.

Interin kolmas tuhannen euron paikka nähtiin 21. minuutilla, kun Mika Ojala ja Henri Lehtonen pelasivat pystyyn juosseelle Severi Paajaselle paikan. Matalan ohjauksen torjui kuitenkin loistavasti Janne Korhonen.

Tämän jälkeen ensimmäisen jakson loppu mentiin tasaisissa merkeissä. Kumpikaan joukkue ei pystynyt luomaan paria kaukolaukausta ja keskitystä lukuun ottamatta oikeastaan yhtään vaarallista maalipaikkaa. Tauolle mentiin siis maalittomassa tasatilanteessa.

Jos Interin 1. jakson alku oli vahva, niin samaa voi sanoa myös toisesta jaksosta. Peliä ei ollut pelattu kuin 48. minuuttia, kun pallo oli Hakan maalissa. Maali syntyi, kun Kennedy Nwanganga juoksi Mika Mäkitalon 70 metrin syötön kiinni ja ohjasi pallon ohi vastaan tulleen Janne Korhosen.

Ennen 67. minuutilla syntynyttä 0-2 maalia Inter kolisutteli kahteen otteeseen Haka-maalin ylärimaa. Ensin pallon puski yläputkeen Severi Paajanen ja hetkeä myöhemmin Mika Ojala pamautti vapaapotkun poikkipuuhun.

Interin toinen maali oli kentän parhaan pelaajan Kennedy Nwangangan käsialaa - upeat harhautukset – seinä Ojalan kanssa ja pallo lopulta Korhosen längistä maaliin.

Haka sai painetta Interin maalille pelin lopulla. Tämä johti lopulta 1-2 kavennukseen, jonka pukkasi Niko Ikävalko. Maalia ennen Inter-maalissa vähän holtittomasti vastaan tullut Reponen torjui upeasti Namin puskun.

Ottelun 85. minuutilla Inter ratkaisi pelin lopullisesti tekemällä Henri Lehtosen toimesta kolmannen maalin. Maali oli Lehtoselle viides tämän kauden Veikkausliigassa.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää