Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Interin Henri Lehtosesta Veikkausliigan kesäkuun pelaaja

 
Interin Henri Lehtosesta Veikkausliigan kesäkuun pelaaja

Veikkausliiga on valinnut kesäkuun kuukauden pelaajaksi FC Interin kapteeni Henri Lehtosen. Lehtonen oli vahvassa roolissa, kun Inter käänsi kurssinsa täysin kesän alkajaisiksi nappaamalla kesäkuun neljästä ottelustaan kymmenen pistettä.

Interin nousu alkoi kesäkuun ensimmäisestä ottelusta, jossa JJK kaatui Lehtosen kahden osuman siivittämänä komeasti 3-0.
- Nousu lähti JJK-vieraspelistä. Pudotimme karvausta siinä ottelussa ja tiivistimme puolustusta, sillä aiemmin vastustaja oli päässyt turhan helposti rokottamaan, Lehtonen pohtii.
- Viimeisellä hyökkäyskolmanneksella ratkaisumme olivat olleet heikkoja ja sitten meille oli sattunut pari virhettä mistä vastustajat rankaisivat hyvällä prosentilla. Nyt kaikki kuitenkin näyttää taas paremmalta.

Dragtsma luotsaa kesäkuun joukkuetta

Inter ja sarjakärki HJK olivat selkeästi kesäkuun vahvimmat joukkueet ja tämä näkyy myös kuukauden joukkueessa. Interistä joukkueeseen nimettiin Lehtosen ohella laitapuolustaja Joni Aho sekä kärkimies Kennedy Nwankanga. HJK sai niin ikään kolme pelaajaa joukkueeseen; maalia vartioi Ville Wallén, topparina luutii Juhani Ojala ja keskikentän laidalla juonii Dawda Bah.

Kesäkuun joukkueen valmentajaksi nimettiin Interin peliin uuden vireen taikonut Job Dragtsma.
- On aina kiva saada tällainen huomionosoitus. Meillä on kuitenkin vielä parannettavaa, mutta peli peliltä menemme oikeaan suuntaan, hollantilainen sanoo.

Kesäkuun joukkueeseen nimettiin lisäksi AC Oulun kaksikko Niko Kukka ja Mika Nurmela sekä KuPSista niin ikään kaksi pelaajaa: Pietari Holopainen puolustukseen ja hattutempun Tampere Unitedia vastaan iskenyt Raphael Udah keskikentälle. Kuukauden joukkueen täydentää vahvaa kautta pelaava Hakan Antti Hynynen.

Veikkausliigan kesäkuun joukkue:

Mv: Ville Wallen (HJK)
P: Joni Aho (Inter) – Pietari Holopainen (KuPS) – Juhani Ojala (HJK) – Niko Kukka (AC Oulu)
Kk: Dawda Bah (HJK) – Raphael Udah (KuPS) – Mika Nurmela (AC Oulu) – Henri Lehtonen (Inter)
H: Antti Hynynen (Haka) – Kennedy Nwankanga (Inter)

Kuukauden pelaaja: Henri Lehtonen (Inter)
Kuukauden valmentaja: Job Dragtsma (Inter)

Veikkausliigan tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

TPS:n naisten edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty Tomi Ruuhikorpi.

Lue lisää
Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

FC Inter on solminut pelaajasopimukset Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen keskikenttäpelaajien Mikko Kuninkaan ja Niilo Mäenpään kanssa.

Lue lisää
Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

FC Inter on solminut loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen Tero Mäntylän kanssa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

FC Inter on tänään vapauttanut Shefki Kuqin seuran edustusjoukkueen valmentajan tehtävistä. Valmennusvastuun ottaa aiemmin apuvalmentajana toiminut Fabrizio Piccareta.

Lue lisää
Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Suomessa HJK:ta kahteen otteeseen edustanut hyökkääjä Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin heinäkuun loppuun kestävällä sopimuksella, jossa on seuran optio loppukaudesta.

Lue lisää