Inter jäi MYPA:n jalkoihin

Interin hyvin sujunut pelaaminen taisi jäädä pitkälle bussimatkalle, sillä joukkueen pelaaminen ei ollut lähelläkään parasta, kun joukkue hävisi sunnuntaina MYPA:aa vastaan pelatun vierasottelun pitkälti huonon ensimmäisen jakson takia lukemin 3-2 (2-1).

Pelin alkuaan ei luvannut Interile hyvää, sillä ennen 1,5 minuuttia MYPA oli onnistua kahdesti maalinteossa. Ensin maalia pääsi yrittämään Tossaint Ricketts ja hänen jälkeensä Maxim Votinov. Inter-maalilla Eemeli Reponen selvitti tilanteet kuitenkin tyylikkäästi.

Inter sai peli hiukan kuosiinsa vaikean alun jälkeen. Mika Ojala laukoi vähän ohi Joni Ahon syötöstä, kun peliä oli pelattu neljä minuuttia. Kolme minuuttia tämän jälkeen Ojala sitten onnistui ohittamaan MYPA-vahti Antti Kuismalan. Syötön maalin tarjosi Kennedy Nwanganga.

Maalin Interin peli sitten totaalisesti lopahtikin. Oli vain ajan kysymys kun maaliverkko Interin päässä heiluisi. Maalivahti Reposen onnistui pitää verkko koskemattomana aina 38. minuutille. Tuolloin taustalta tilanteeseen noussut Ville Oksanen puski komeasti sisään Antti Okkosen keskityksen.

Eikä tässä ollut vielä kaikki, sillä jo seuraavasta hyökkäyksestä MYPA teki Ville Saxmanin toimesta toisen maalinsa. Tilanteen pani alulle pallon helposti Inter-pelaajilta riistänyt Okkonen. MYPA pääsi siis tauolle ansaitussa 2-1 – johdossa.

Ottelun toiselle jaksolle Interin onnistui saada peliään pikkaisen parempaan kuosiin, mutta tästä huolimatta vaaralliset paikat olivat MYPA-maalilla vähissä. Reponen sen sijaan sai esitellä torjuntataitojaan 56. minuutilla torjumalla Votinovin yrityksen lähietäisyydeltä.

Interin hakatessa päätä MYPA-puolustukseen kävi Pele Koljonen minuutti ennen loppua ratkaisemassa ottelun lopullisesti kotijoukkueelle. Tilanteessa hän voitti debyyttiotteluaan Interin paidassa pelanneen Davi Rancanin juoksukilpailussa ja pani pallon tämän jälkeen pallon ohi Reposen Interin maalin.

Maalista huolimatta Inter ei lannistunut, sillä minuutti tästä pallo oli MYPA:n maalissa. Maalin viimeisteli avausmaalin syöttänyt Kennedy Nwanganga, Ari Nymanin syötöstä. Maali jäi pelin ainoaksi ja MYPA otti pelistä ansaitun voiton.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku

FC Inter ry - logo

FC Inter - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.