Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Eeva Kettunen Köyliön Lalleihin loppukaudeksi

 
Eeva Kettunen Köyliön Lalleihin loppukaudeksi

Turku-Pesiksen naisten Superpesisjoukkueessa lyöjäjokerina pelannut Eeva Kettunen, 30, siirtyy loppukaudeksi Köyliön Lallien Ykköspesisjoukkueeseen. Kettunen hakee perjantaina 9.7. voimaan astuvalla siirrolla itselleen lisää ulkopeliaikaa.

- Haluan kehittää itseäni ulkopelissä ja pitää ulkopelillisiä taitojani yllä. Näitä en saa kehitettyä pelaamalla ainoastaan kotiutusjokerina, summaa Kettunen.

Kettunen on ollut kolmesta Superin sarjapelistä kokoonpanon ulkopuolella ja hänen tilalleen on nostettu takaisin joukkueen riveihin Katriina Toivonen. Kettunen on kuitenkin antanut parastaan mailan varressa alkukauden aikana, sillä hän on lyöjätilastossa sijalla 9 ja joukkueensa paras kotiuttaja. Kettunen katsoo kuitenkin jo seuraavaan kauteen.

- Palaudun kauden jälkeen Turku-Pesiksen pelaajaksi ja tavoitteeni on seuraavalla kaudella Superin yhdeksikössä. Turku-Pesikselläkin olisi ollut Ykköspesisjoukkue, johon olisin mielelläni mennyt pelaamaan. Tällöin minulle olisi kuitenkin tullut useamman pelin karenssi, eikä Turun joukkueella ole mahdollisuutta nousukarsinta peleihin jo Superissa olevan joukkueen takia. Köyliöllä taas näihin peleihin on mahdollisuus, Kettunen kertoo ajatuksistaan saada mahdollisimman monta peliä pelattua vielä tämän kesän aikana.

Yhteinen päätös

Kettunen, Superin valmennus ja seurajohto kävivät yhdessä keskustelun jatkosta.

- Eeva halusi ulkopeliaikaa, jota meillä ei ole tällä hetkellä hänelle tarjota, pelinjohtaja Mika Takalahti pohtii asiaa.

Myös Takalahden mukaan päätös Ykköspesikseen siirtymisestä oli yhteinen ja tehtiin hyvässä yhteisymmärryksessä. Seuran puheenjohtaja Jussi Pyysalon mielestä Kettusen siirtyminen Lalleihin palvelee omalla tavallaan seuraa tulevaisuudessa.

Turku-Pesiksen tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turku-Pesis ry - logo

Turku-Pesis - 2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSuperpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen sarjajärjestelmät uudistuvat. Kaksinkertaisen runkosarjan lisäotteluista, kuten paikalliskierroksista ja valintaotteluista, luovutaan. Tilalle tulevat ylempi ja alempi jatkosarja.

Lue lisää
Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Perinteikäs Imatran Pallo-Veikot tekee usealla saralla paluuta parrasvaloihin.

Lue lisää
Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Lapuan Virkiä on voittanut viisi edellistä naisten Suomen mestaruutta pesäpallossa. Neljästi loppuotteluvastustajana on ollut Kirittäret Jyväskylästä.

Lue lisää
Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Superpesiksen mitaliottelut alkavat viikonloppuna. Mitä pidemmälle kausi on edennyt, sitä enemmän on tarvittu tiukkojen tilanteiden kylmäpäisiä ratkaisijoita.

Lue lisää
Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Superpesiksessä siirrytään puolivälierävaiheeseen tiistaina. Säiden haltijan luomat alkukauden haasteet kääntyivät lopulta hyväksi torjuntavoitoksi, kun yleisö löysi runkosarjan ratkaisuotteluissa mukavasti paikan päälle katsomoihin.

Lue lisää
Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Miesten Superpesiksen lyöjä- ja tehotilastojen kärkipäässä on nähty alkukaudesta yllätysnimiä tuttujen kasvon rinnalla. Yksi heistä on toukokuun pelaajaksi valittu Alajärven Ankkureiden Sami Mikkolanaho.

Lue lisää