Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sarjakakkonen Honka Interin vieraaksi perjantaina

 
Sarjakakkonen Honka Interin vieraaksi perjantaina

Inter pelaa ”kevätkierroksen” viimeisen ottelun Veikkausliigassa sarjakakkosta FC Honkaa vastaan perjantaina. Joukkueen kotikentällä Veritas Stadionilla pelattava ottelu alkaa kello 19.00.

Perjantain ottelu on jo kolmas kohtaaminen tällä kaudella. Joukkueet kohtasivat nimittäin toisensa kahdesti talven Liigacupissa. Alkusarjan ottelussa pisteet tasattiin Hongan hallinasta huolimatta 0-0 – tuloksella. Huhtikuussa pelatun välieräottelun voitti värikkäiden vaiheiden jälkeen Honka kahdella loppuhetken maalilla.

Veikkausliigassa Honka on pelannut odotetulla tavalla. Joukkue on hyvän palaamisen kautta hallinnut otteluita ja kartuttanut muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta pistepussia tasaisesti. Varsinkin kahdessa edellisottelussa välillä yskähdellyt hyökkäys on taas saanut juonesta kiinni paukuttamalla kahdeksan maalia.

Inter on saanut myös viime sunnuntaina pelattua MYPA-ottelua lukuun ottamatta juonesta kiinni. Joukkueen hyökkäyspeliin on vihdoin tullut myös tehoja näennäisen hallinnan sijaan. Alkukaudella välillä huonosti pelannut puolustus on myös pelannut myös tiiviimmin, jos sunnuntaina pelattua MYPA-peliä lasketa.

Interin ja Hongan ottelut ovat olleet oikeastaan aina yleisöystävällisiä. Kaksi joukkuetta joiden tavoite on pelata iloista ja hyökkäysvoittoista jalkapalloa takaa kerrasta toiseen vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

-Minusta on aina kiva pelata Honkaa vastaan. Heillä on selvä pelitapa ja pyrkivät hyökkäämään pelkän yksipuolisen puolustamisen sijaan. Minusta Interin ja Hongan väliset ottelut ovat aina viihdyttäviä tapahtumia ja samaa odotan nytkin, sanoo Interin päävalmentaja Job Dragtsma.

Dragtsman mukaan Interin on saatava pelaamiseen ryhtiliike huonosti menneen MYPA-ottelun jälkeen. Jos joukkuepuolustaminen on samalla tasolla kuin edellisessä ottelussa, niin joukkue on vaikeuksissa.

-MYPA-ottelu oli meiltä rehellisesti sanottuna surkea. Puolustimme huonosti joukkueena ja olimme muutenkin oikeastaan koko ottelun askeleen MYPA:aa perässä. Honka-peliin tason on siis noustava huomattavasti, mikäli haluamme voittaa ottelun, korostaa kesäkuun valmentajaksi valittu Dragtsma.

Vaikka Honka onkin perjantain otteluun lähdettäessä ainakin sarjataulukon perusteella suosikki, niin Dragtsman mukaan Interillä on hyvät saumat voittaa ottelu.

-Lähdemme haastamaan hyvillä mielin Honkaa. Olemme olleet heitä vastaan pelatuissa otteluissa viime vuosien aikana niskan päällä. Viime vuonna voitimme molemmat pelaamamme koitokset. ’

-Honka pelaa hyökkäysvoittoista peliä, mikä varmasti antaa myös meille tilaa pelata. Uskon, että pystymme luomaan pelissä ihan tarpeeksi maalipaikkoja voittoon asti. Se on tavoitteemme, päättää hollantilaisluotsi Dragtsma.

Interin kokoonpanosta Honka-pelistä puuttuvat varmuudella Daniel Osinachi, Timo Furuholm ja Jermu Gustafsson. Ville Nikkarin ja Joni Kaukon pelaaminen on myös suuren kysymysmerkin alla.

Inter-Honka pelataan siis perjantaina kello 19.00 ja pelipaikkana luonnollisesti Veritas Stadion.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää