Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TuTon pukukoppitilat uudistuivat

 
TuTon pukukoppitilat uudistuivat

Kupittaan monitoimihallilla on ollut hiljaista kesähelteiden aikana, kun TuTon pelaajat ovat olleet kuukauden omatoimisella harjoitusjaksolla. Tarkkaavaisimmat ohikulkijat ovat saattaneet kuitenkin huomata hallilla liikettä heinäkuussakin, sillä pelaajien lomaillessa TuTon varustevastaava Jari Sjöholm ja huoltajat Jukka Rostén ja Benny Karlsson ovat ehostaneet TuTon pukukoppia entistäkin edustavammaksi.

"Pukukopin uutuuksiin kuuluu Orikedon Keittiötukusta hankittu huoltopöytä. Musiikki soi puolestaan ensi kaudella uusien kaiuttimien ja vahvistimen voimalla. Niistä suuri kiitos kuuluu Palmrothin Henkalle ja Virtasen ja Rosténin Jukalle, jotka avustivat laitteiden hankkimisessa ja asentamisessa", Sjöholm kertoo. "Olemme myös uusineet istuimien päälliset, luistinkoukut ja pukuhuoneen matot. Istuimien päällisiin löysimme paremmin TuTon värejä vastaavan sinisen kankaan Muovikumista. Matot uusimme yhteistyössä Mattovaihdon kanssa", Sjöholm jatkaa.

"Perinteitä kunnioittaen ja varsinaista paidan jäädytystilaisuutta odottaessa olemme nostaneet myös 'Forren' paidan kunniapaikalle pukuhuoneen seinälle. Tässä 'jäädytyksessä' etuna on, että Forre voi tehdä edelleen comebackin", Sjöholm kertoo ja iskee silmää.

TuTon joukkue aloittaa jääharjoittelut maanantaina 26.7. Silloin ensi kauden joukkue pääsee ensi kertaa virallisesti kokemaan uutuuksia pursuavan ja perinteitä huokuvan pukukopin uudistukset.

Ensimmäisen harjoitusottelun TuTo pelaa 17.8., kun joukkue matkaa Lempäälään LeKin vieraaksi. Kupittaan ensiesiintyminen on vuorossa perjantaina 20.8., kun TuTon harjoitusvastustajaksi luistelee "Ika" Lehkosen KooKoo Kouvolasta.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää