Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS hakee kuittausta kevään konttaukselle Maarianhaminasta

 
TPS hakee kuittausta kevään konttaukselle Maarianhaminasta

Viiden matsin mittaisessa voittoputkessa rymistelevä TPS hakee jo kuudetta perättäistä liigavoittoaan sunnuntaina Maarianhaminasta. Kevätrundilla Tepsillä oli pasmat pahasti sekaisin IFK:ta vastaan Turussa ja saarelaiset ryöstivät kaikki pisteet ansaitusti lukemin 1-4. TPS:lle tuo päivä oli kaikin puolin sysimusta. Kotiin jo palannut Robert Milsom sai punaisen kortin ja IFK meni viimeistään siinä vaiheessa lopullisesti menojaan. Loppulukemissa ei ollut edes mitään selittelemistä.

- Se peli voidaan jo arkistoida ja kiinnittää kaikki katseet ensi sunnuntaihin. Totta kai kotipelistä jäi enemmän kuin paljon parannettavaa ja siitä lähdetään, että nyt myös parannetaan. Meillä on ollut jostain syystä IFK:ta vastaan aina vaikeaa kotona, mutta nyt pelataan onneksi vieraissa, TPS-kippari Jarno Heinikangas virnistelee.

- IFK on vahvistunut nyt vielä kahdella jenkkipelaajalla ja yhdellä kanukilla. Yritin just tossa Diegolta (Corpache) kysyä heistä, mutta kellään ei tunnu olevan oikein mitään tietoa. IFK:lla on jo ennestään kovat hyökkääjät, kuten Sasha Anttilainen ja Paatelaisen Mikko. Ja heidän takanaan Tamas Gruborovics peliä tekemässä, Heinikangas varoittelee.

IFK aloitti sarjan umpisurkeasti, sai sen jälkeen nosteen päälle, mutta on taas valunut takaisin putoamistaisteluihin. Siinä missä Palloseura on mellastanut voitosta voittoon, näyttää IFK:n viiden viimeisen matsin saldo yhtä voittoa, tasapeliä sekä kolmea tappiota. Kaikkein huolestuttavinta IFK:n kannalta tietysti on, että juuri kolme viimeistä ottelua (AC Oulu, FF Jaro ja HJK) ovat tappiollisia.

- Meillä on ollut sen verran hyvä syke ja vire päällä, että ihan luottavaisin mielin tässä merille lähdetään. IFK:lla on kuitenkin erittäin mielenkiintoinen porukka kasassa ja meidän pitää olla tosi tarkkana, Heinikangas muistuttaa.

Maarianhaminassa on tunnetusti melko pieni kenttä. Moni muu liigajoukkue on tottunut operoimaan omalla suuremmalla kotikentällään ja ajautunut Wiklöf Holding Arenalla hankaluuksiin. TPS:lle Maarianhamina on jostain syystä sopinut aina melkoisen hyvin. Viime vuonna pisteet jaettiin lukemin 1-1.

- Meidän oma pelinrakentelumme ei ole ehkä aivan yhtä helppoa siellä, mutta sitten kaivetaan muita aseita esiin. Ei ottelu tule pelikentän kokoon ratkeamaan, Heinikangas kuittaa.

TPS on saanut valmistautua otteluun terveellä miehistöllä ja miehiä onkin puuttunut lähinnä maaottelukomennusten vuoksi.

- Meillä on hyvä treeniviikko takana, vaikka pari kaveria onkin ollut maajoukkueiden makana. Kaikki on sujunut nuottien mukaan ja olemme valmiita sunnuntaina, Heinikangas lupaa.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää