Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Inter kohtaa huomenna Veritas Stadionilla JJK:n

 
Inter kohtaa huomenna Veritas Stadionilla JJK:n

FC Inter palaa kahden viikon maaottelutauon jälkeen tositoimiin huomenna maanantaina, kun joukkue saa vastaan kotikentälleen Veritas Stadionille tällä kaudella varsinkin vierasotteluissa erittäin hyvin esiintyneen JJK:n. Ottelu potkaistaan käyntiin kello 18.30.

Maanantain ottelu on toinen joukkueiden välinen koitos tällä kaudella. Keväällä pelatussa ottelussa Inter oli tehokkaampi voittamalla pelin 0-3. Maalintekijöinä ottelussa kunnostautuivat Mika Ojala ja kahdesti pallon JJK:n verkkoon iskenyt Henri Lehtonen.

JJK:n evakkokentällä Vaajakoskella pelattu ottelu oli kahdesti maalinteossa onnistuneelle Lehtoselle ikimuistoinen. Maalin lisäksi Inter-kippari joutui kentältä kahden varoituksen seurauksena ulosajetuksi. Lehtosen ulosajo on Interin ainoa Veikkausliigassa tällä kaudella.

Maanantain ottelu on kummallekin joukkueelle enemmän kuin tärkeä. Sekä Inter että JJK tarvitsevat jäljellä olevista otteluista voittoja sarjapaikan varmistamiseksi. Tämän tietää myös Interin päävalmentaja Job Dargtsma.

-Ottelu on kummallekin joukkueelle tärkeä. Sekä me että JJK tarvitaan pisteitä varmistaaksemme sarjapaikkamme. Mitä nopeammin pystymme tarvittavat pisteet napsimaan, niin sitä helpompi loppukaudesta tulee, sanoo Dragtsma.

Myös Interin päävalmentaja on pannut merkille JJK:n hyvät otteet tämän kauden vierasotteluissa. Hän korostaa myös, että hyvin onnistuessaan Inter pystyy voittamaan kenet tahansa.

- JJK on ollut vahva tämän kauden vierasotteluissa, joten vaikea ottelu tulee varmasti olemaan meille haastava. Voitimme heidät keväällä hyvän esityksen jälkeen. Mikäli pystymme yhtä hyvään peliin nyt, niin olemme lähellä voittoa. Kevään ottelua on kuitenkin turha muistella, sillä nyt on kysymyksessä jälleen täysin uusi ottelu, korostaa Dragtsma.

Inter saa otteluun vahvistusta myös tällä kaudella valitettavan täynnä olleelta sairastuvalta. Takaisin kokoonpanoon palaavat Sami Sanevuori ja Daniel Antunez. Joni Ahon ja Jermu Gustafssonin paluu sen sijaan on vielä vähän auki.

-Olemme olleet koko kauden epäonnekkaita loukkaantumisten suhteen. Nyt tämän tunnelin päässä näkyy vähän jo valoa. Tämä pieni tauko tuli meille nyt hyvään saumaan, sillä sen aikana sekä Sanevuori että Antunez palasivat terveiden kirjoille. Tämä antaa meille lisää mahdollisuuksia kokoonpanoon suhteen, vaikka tietysti täydelliseen pelikuntoon tarvitaan otteluita alle, toteaa Dragtsma.

Interin loukkaantuneiden kirjoilla jatkaa varmuudella vain Timo Furuholm.

Interin ja JJK:n välinen Veikkausliigaottelu pelataan siis huomenna maanantaina Veritas Stadionilla kello 18.30.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää