Inter nappasi kolme pistettä JJK:lta

Inter otti erittäin tärkeän voiton, kun se voitti sateisella Veritas Stadionilla pelatussa Veikkausliigaottelussa JJK:n pitkälti ensimmäisen jakson vahvan esityksen jälkeen lukemin 3-2(3-0). Interin sankariksi nousi ottelussa Henri Lehtonen, joka teki pelissä maalin ja pelasti viimeisellä minuutilla maaliviivalta Mika Lahtisen yrityksen.

Inter oli ottelussa vahva heti alusta lähtien. Avausmaalia ei tarvinnut odottaa kuin pelin 8. minuutille, jolloin Mika Ojala laukoi pallon vapaapotkusta vastustamattomast JJK-maalin oikeaan yläkulmaan. Etäisyyttä maaliin Ojalan vedossa oli noin 30 metriä.

Peli jatkui avausmaalin jälkeen Interin hallinnassa, eikä seuraavaa maalia tarvinnut odottaa kuin kahdeksan minuuttia. Tällä kertaa pallon puski maalin Kennedy Nwangangan tarkasta keskityksestä hollantilaishyökkääjä Guillano Grot.

Interin kolmas maali oli komea. Se syntyi 36. minuutilla komean seinäpelin päätteeksi. Maalista vastasi Guillano Grotin syötöstä Interin laitapakki Henri Lehtonen, joka pelasi jälleen erittäin hyvän ottelun sekä puolustus- että hyökkäyssuuntaan.

Ensimmäisen jakson lopulla nähtiin esimakua toisesta jaksosta. Mika Lahtinen pääsi 44. minuutilla ohjaaman pallon kohti Inter-maalin vasenta alakulmaa. Patrick Bantamoi pelasti kuitenkin Interin takaiskulta.

Toiselle jaksolle vierasjoukkue JJK tuli uudesti syntyneenä. Joukkue tuli lopulta peliin mukaan, kun Jukka-Pekka Tuomanen laukoi pallon etukulmasta ohi tilanteessa vähän torkahtaneen Bantamoin. Peliä oli tuolloin pelattu 56. minuuttia.

Inter sai hivenen pelijuonesta kiinni jakson puolen välin paikkeilla. Joni Kaukolla oli tuolloin loistopaikka lisätä Interin johtoa, mutta laukaus läheltä suuntautui maalin sivuverkon väärälle puolelle.

Muutama minuutti tästä pallo oli sitten Interin maalissa. Maalin teki komealla puskulla Ari Nymanin edestä Mikko Hyyrynen.

Pelin loppua kohti JJK yritti riskillä hakea tasoitusta, mikä avasi Interille paikkoja vastahyökkäyksiin. Kovinkaan vaarallisia paikkoja joukkue ei kuitenkaan pystynyt luomaan, sillä viimeiset syötöt olivat liian monta kertaa luokattomia.

92. minuutilla Interin Kennedy Nwanganga menetti pallon helposti JJK:n Tommi Karille, joka lähti nousuun kohti Interin maalia. Tilanteessa pallo ajautui Lahtiselle, jonka laukaus oli jo painumassa Inter-maalin yläkulmaan, mutta kotijoukkueen onneksi Henri Lehtonen sai pelastettua varman maalin päällään.

Surkeasta toisesta jaksosta huolimatta Interille nappasi ottelusta kaikki kolme pistettä. Se on kuitenkin se tärkein asia, ei se, miten ne pisteet otetaan.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku

FC Inter ry - logo

FC Inter - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.