Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Job Dragtsma jatkoi Inter-sopimustaan viidellä vuodella

 
Job Dragtsma jatkoi Inter-sopimustaan viidellä vuodella

FC Interiä kaudesta 2007 asti valmentanut Job Dragtsma on jatkanut sopimustaan sinimustan turkulaisjoukkueen kanssa. Dragtsma ja Inter jatkoivat ensi kauteen päättyvää sopimustaan viidellä vuodella, eli vuoteen 2016 asti.

Interin Suomessa oloaikanaan sekä Veikkausliigan, Liigacupin että Suomen Cupin mestaruuteen valmentaneen Dragtsman jatkopahvi sai seuran puheenjohtajan Stefan Håkansin tyytyväiseksi.

-Jatkosopimus Jobin kanssa on seuran kannalta merkittävä uutinen. Hän on täällä oloaikanaan kehittänyt seuran toimintaa ammattimaisemmaksi jokaisella saralla. Uuden sopimuksen myötä hänen kädenjälkensä tulee näkymään seurassa entistä enemmän, iloitsee Håkans.

Myös päävalmentaja Dragtsma oli mielissään jatkopestistä, joka pitää hänet Turussa siis kauden 2016 vuoden loppuun asti.

-Olen viihtynyt Turussa ja Interissä hyvin, joten sopimuksen jatkaminen oli kaikin puolin hyvä ratkaisu. Yksi tärkeä tekijä jatkosopimuksen syntymiseen oli Stefanin lupaus joukkueesta, joka taistelee realistisesti mitaleista tulevien kausien aikana. Tällöin joukkuetta ei voi rakentaa täysin junioreiden varaan, vaan siihen tarvitaan lisäksi laadukkaita vahvistuksia, korostaa Dragtsma.

Edustusjoukkueen valmentamisen ohella Dragtsma lupaa olla tulevien vuosien aikana entistä vahvemmalla kädellä kehittämässä seuran junioritoimintaa laadukkaampaan suuntaan.

-Tulevien vuosien aikana pääsen edustusjoukkueen valmentamisen lisäksi myös kehittämään junioripuolta entistä enemmän. En keskity pelkästään valmentajien kouluttamiseen, vaan tulen olemaan mukana jollakin tavalla joukkueiden harjoittelussa. Pitkän jatkon myötä työtä voi tehdä pitkäjänteisesti, valottaa Dragtsma.

Job Dragtsman saavutukset Interissä:
Veikkausliigan mestaruus 2008
Liigacupin voitto 2008
Suomen Cupin voitto 2009

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

TPS:n naisten edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty Tomi Ruuhikorpi.

Lue lisää
Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

FC Inter on solminut pelaajasopimukset Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen keskikenttäpelaajien Mikko Kuninkaan ja Niilo Mäenpään kanssa.

Lue lisää
Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

FC Inter on solminut loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen Tero Mäntylän kanssa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

FC Inter on tänään vapauttanut Shefki Kuqin seuran edustusjoukkueen valmentajan tehtävistä. Valmennusvastuun ottaa aiemmin apuvalmentajana toiminut Fabrizio Piccareta.

Lue lisää
Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Suomessa HJK:ta kahteen otteeseen edustanut hyökkääjä Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin heinäkuun loppuun kestävällä sopimuksella, jossa on seuran optio loppukaudesta.

Lue lisää