Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Naisten vierasviikonloppu tappiollinen

 
Naisten vierasviikonloppu tappiollinen

Viikonloppuna liigakautensa avannut TPS ei pystynyt saalistamaan avauspisteitä kummastakaan ottelusta. Molemmat ottelut pirteästi aloittanut tiivis ryhmä joutui loppua kohden taipumaan hyvästä taistelusta huolimatta.

Lauantaina Classic osoittautui paremmaksi lukemin 13-2, joka ei anna paljon selittelylle sijaa, sen verran parempi vastustaja oli. Ensimmäisen erän TPS pysyi maajoukkuetähtiä vilisevän joukkueen kyydissä, mutta raskas puolustaminen verotti voimia pallollisesta pelistä. Suurinumeroisesta tappiosta huolimatta joukkueen valmentaja Markus Lahti löysi ottelusta paljon positiivisiakin asioita.

- uskalsimme pelata omaa rohkeaa pallollista peliä kovassakin paineessa. Jos uskaltaa yrittää niin pieniä virheitä tulee väistämättä. Kyllä hyviä onnistumisiakin kentällä näkyi. Vastustaja pystyi tässä pelissä kovalla kädellä rankaisemaan pienistäkin nukahduksista.

Classicin riveissä kunnostautuivat etenkin legenda Katriina Saarinen (4+1), sekä Madeleine Ellilä (3+0). Tepsistä ensimmäiset liigamaalinsa tekivät Outi Mäkelä ja Kaisa Nurmi. Kentällisistä parhaiten hyökkäyspelissä onnistui Laura Rantasen, Linda Emelianovin sekä Kaisa Pietilän muodostama "junnukenttä".

Erika Manninen torjui ottelussa 42 laukausta.

Sunnuntain pelissä PSS:aa vastaan pelissä oli huomattavasti enemmän "panosta" sillä vastustajaa oli ennakoasetelmissakin kaavailtu tasavertaiseksi, ja eräänlaiseksi päävastustajaksi sarjassa. Ottelu kulki alussa käsikirjoituksen mukaan, mutta loppua kohden nuori ja kokematon joukkue ei pystynyt säilyttämään johtoasemaa. Ottelu päättyi jatkoajalla PSS:n voittoon 5-4.

"Pelissä ei jäänyt harmittamaan mikään muu kuin tulos. Kaveri tuli lopussa suurella hurmoksella, johon ei pystytty vastaamaan. Nämä ovat hyviä oppitunteja pelin kokonaisuuden hallinnasta" , virkkoi harmistunut Lahti.

Tepsin tehokkain kenttä oli Laura Rantasen (3+0) johtama ykköskenttä.

TPS:n osalta naisten salibandyliiga jatkuu sunnuntaina 3.10. kun ensimmäisessä kotiottelussa Caribialla vastaan astelee Happee.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2010-2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio on määrännyt FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikiellon kontaktista EräViikinkien Matej Penickaan joukkueiden välisessä F-liigan ottelussa maanantaina.

Lue lisää
TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigajoukkueessa on todettu positiivinen koronatapaus. Altistuneet joukkueen jäsenet on asetettu 10 vuorokauden karanteeniin, joka päättyy sunnuntaina 25. lokakuuta.

Lue lisää
Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Maailmanmestari Miko Kailiala, 27, ja TPS ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tulevasta kaudesta. Viime kaudella ensimmäiset liiga-askeleensa ottanut nuorten maajoukkuepelaaja Waltteri Vesterinen, 17, on tehnyt TPS:n kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

TPS vahvistuu, kun Juuso Forsman, 23, ja Jani Hyytiäinen, 29, pukevat ensi kaudella mustavalkean pelipaidan ylleen. Molempien sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Lue lisää
Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Maailmanmestari Lauri Stenfors ja TPS ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

FBC Turun divarijoukkueen valmennuksessa koetaan nyt muutoksia, kun Santeri Raatarila korvaa Perttu Kytöhongan päävalmentajan paikalla.

Lue lisää