Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TuTo avasi voittosarakkeensa

 
TuTo avasi voittosarakkeensa

Illan ainoassa Mestiksen ottelussa oli vieras valttia, sillä TuTo oli tyly vieras ottamalla kauden ensimmäisen voittonsa murskalukemin 1-7 (1-2, 0-3, 0-2). Oululaisjoukkueen iltapuhde oli vahvasti pelanneen vierailijan käsittelyssä surkea. Isännät pysyivät ottelussa mukana ensimmäisen erän, mutta turkulaisten erinomainen toinen erä masensi kotijoukkueen.

Ensimmäistä erää ei ehtinyt kulua vielä minuuttiakaan, kun Ossipekka Lehtonen ohjasi Markus Laineen siniviivalta lähettämän laukauksen ohi Kiekko-Laserin maalia vartioineen Antti Rautiolan. Erän puolivälin lähestyessä TuTon kapteeni Matti-Pekka Pelkonen vei komealla yksilösuorituksellaan vieraat jo kahden maalin johtoon. Kiekko-Laser pelasi ensimmäisen erän hyvin tasaväkisesti TuTon rinnalla ja Jyri Junnila pääsikin kaventamaan melko pian edellisen maalin jälkeen.

Toinen erä alkoi tasaisena, mutta erän alkuminuuteilla isännät saivat jälleen kylmää vettä niskaansa. Lasse Lintula pääsi Kiekko-Laserin puolustuksen nukahduksen avulla yksin läpi, eikä Rautiola voinut hyökkääjän hienolle harhautukselle mitään. TuTo rankaisi isäntiä puolustuksen hölmöilyistä jälleen jo seuraavassa vaihdossa. Tällä kertaa Aki Keinäsen kova ja tarkka lyöntilaukaus yllätti Rautiolan. Kiekko-Laser käytti aikalisänsä tässä välissä, sillä ote oli lipsumassa vakaasti TuTolle. Ennen erän puoltaväliä TuTo ehti iskemään jälleen, kun Markus Kankaanrannan rannelaukaus meni Rautiolan puolittaisesta torjunnasta maaliin. Takaiskun jälkeen Kiekko-Laserin maalin suulle luisteli Pekka Kankaanranta. Erän loppu oli jäähyjen sekoittama ja välillä kentällä oli vain kolme miestä molemmilta, eikä lisämaaleja enää nähty.

Kolmas erä oli intensiteetiltään huomattavasti aiempia matalampi, johtuen selvistä lukemista valotaululla ja mahdollisesti myös edellisenä päivänä tahkottujen otteluiden rasituksestakin. TuTo ehti kuitenkin aivan erän alussa kaunistelemaan maalisarakettaan, kun Lasse Lintula sai kunnian siirtää kiekon tyhjään maaliin ylivoimahyökkäyksen päätteeksi. Aivan ottelun viimeisillä sekunneilla TuTon pistenikkari Tommi Laine iski viimeisen naulan ottelun arkkuun läpiajosta.

- Meillä on ollut vaikeaa ja koskaan ei tiedä mitä illan aikana tulee tapahtumaan. Tänäänkin oli pelattu varmaan vain 8 sekuntia, kun Kiekko-Laser loi meidän puolustuksen ja maalivahdin sohlaamisesta maalintekopaikan. Tästä 50 sekuntia ja me johdimmekin 1-0, TuTon päävalmentaja Petri Niukkanen kertasi ottelun alkua.

- TuTon vei kiekollista peliä ja hyökkäyspelaamista miljoona nolla. Jos tällä tavalla hyökkää miten me tänään hyökättiin niin sillä pelillä häviää joka joukkueelle aivan pystyyn. Sitä ensimmäistä helppoa syöttöäkään ei saada haltuun ja siitä vastustaja kiekottelee itsensä ylivoimahyökkäyksiin tai läpiajoihin, Kiekko-Laserin päävalmentaja Mikko Manner harmitteli.

- Me olemme pelanneet hyvin osan aikaa peleistä, mutta aiemmissa peleissä olemme hukanneet otteemme ja silloin peli on aina lähtenyt lapasesta. Tänään pysyimme jollakin tavalla kasassa, vaikka kaverilla olikin valtava määrä paikkoja ja vain yksi omiin on kyllä aika hurja lukema, Niukkanen jatkoi.

- Kaikki kunnia TuTolle, sillä he liikuttivat kiekkoa ja käyttivät isoa kaukaloa hyväksi. He pelasivat sellaista hyökkäävää kiekkoa mihin tämä laji on menossa. Meillä on näemmä siihen vielä hyvin hyvin pitkä matka, Manner antoi kunniaa vastustajalle.

- Olen erittäin iloinen, että saimme sen nollan sarjataulukosta pois ja saimme tehtyä mukavasti maaleja. On tässä erilaisiakin fiiliksiä ollut tämän syksyn aikana, Niukkanen lopetti.

- Kaikki meni pieleen. Se oli munaton ja surkea esitys. Anteeksi täytyy pyytää kannattajilta, jotka vaivautuivat tulemaan katsomaan peliä. Heiltä, jotka tulivat katsomaan hyvää jääkiekkoa joukkueelta, joka oli eilen Joensuussa. Tänään paikalla oli pelkät paidat, eikä yhtään pelaajaa mukana. Täysin surkea ja anteeksiantamaton esitys, Manner lopetti.

Mestiksen tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää